Un incident infiorator s-a petrecut langa terenul de sport din curtea unei scoli din municipiul Buzau, cand o fetita de 11 ani a ramas cu mana infipta in tepusa unui gard metalic, in timp ce incerca sa il escaladeze. Copila a alunecat pe gardul pe care se urcase, iar palma mainii drepte i s-a infipt intr-o tepusa.

Tipatul ei de durere a fost auzit

de un tanar de 25 de ani, care s-a dus imediat la copila si a tinut-o in brate pana la sosirea echipelor de salvare. Nefericitul accident s-a produs luni seara, in curtea Scolii nr. 11 din Buzau, iar la fata locului au venit mai multe echipaje de salvare, insa pompierii au fost nevoiti sa taie tepusa metalica din gard si sa o trimita pe copila cu fierul infipt in mana la spital.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fetita a fost transportata in stare stabila la spitalui de urgenta din Buzau si a fost dusa direct in sala de operatii pentru ca medicii sa ii extraga obiectul din mana.

sursa: stiridebuzau.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si