Pe inregistrarile de la camerele de supraveghere din barul aflat in localitatea Alunu, judetul Valcea, politistii au urmarit ingroziti cum mai multi barbati au devastat localul si au lovit cu bate si rangi trei tineri. In dimineata zilei de 8 iulie, in jurul orei 4:00, politistii din orasul Berbesti au fost sesizati de catre angajata barului unde a izbucnit scandalul.

Patru barbati au intrat cu forta

in incinta barului si au distrus mai multe bunuri. Erau inarmati cu bate si rangi si au lovit grav trei tineri, care se aflau in local la acele ore, prieteni ai angajatelor, dupa cum informeaza presa locala.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cei trei tineri batuti, impreuna cu angajatele barului, s-au refugiat intr-o incapere, iar agresorii au distrus tot ce au prins in cale, inclusiv camerele de supraveghere. Politia a deschis o ancheta, iar pe numele celor patru barbati, s-au intocmit dosare penale pentru lovire, violente, distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si