"A fost un şoc... să mă lase la 57 de ani şi să plece...ca un mişel! Ca un laş! A fost laş că a plecat! Nu avea niciun motiv să plece!", spune în lacrimi soția bărbatului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

E tot ce mai poate spune soția ambulanțierului după episodul terifiant. Durerea și revolta se împletesc bulversant în sufletul femeii- care nu poate încă conștientiza cum teama de boală a doborât un bărbat în toată puterea- care a trăit la limită în misiunile de salvare.
"Era un tată desăvârşit! Un om bun! Un om care nu avea motiv să facă ce a făcut. Ne-a lăsat indureraţi si pe mine şi pe copii care mai aveau nevoie de el...", spune femeia.

Ambulanțierul care s-a sinucis că avea COVID, tragedie în familie

Marian Nedeluș lucra de 10 ani ca ambulanţier in cadrul centrului de dializă din Alexandria. Iar semnele bolii s-au arătat sâmbătă- când a ajuns la spital. După un set de investigații- medicii i-au spus că suferă de o formă ușoară de covid 19.

A rămas totuși internat peste noapte- dar a doua zi a cerut să fie lăsat acasă. Nu a apucat să plece. Speriat că ar fi putut da virusul mai departe celor din familie- bărbatul a recurs la un gest extrem.

"Atunci ceruse sa fie externat. Colegele mele s-au dus să ii faca declaratia sa poata parasi spitalul. Nu ne-a comunicat nimic de genul asta, nu a spus nimic nimanui daca are vreun regret", spun medicii.

Apropiații nu înțeleg de ce s-a sinucis ambulanțierul cu COVID

"Am vorbit cu el chiar inainte de accident. Mi-a spus că e bine! Ca e bine! Am aflat si de la asistente ca nu avea o forma grava de coronavirus, deci nu avea de ce sa faca asa ceva. A făcut-o din depresie. Din depresie!", spune soția.
Atât vecinii cât și cei cu care a lucrat atâta vreme sunt șocați.
"Era un om extraordinar. Nu stiu ce s-a intamplat.
Era un băiat ruşinos şi timid. Răspundea asa cu capul jos, sarutmana, foarte cumsecade! Pacat! Si eu sunt in depresie... dar doamne fereste... iei medicamente si nu faci asa ceva. Imi e milă de el", spun oamenii.
Ambulanţierul avea o fiică, care este plecată în străinătate și pe care nu o văzuse demult. Se va întoarce acum în țară- să-și ia rămas bun pentru totdeauna de cel ce i-a fost tată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si