Show cu manele: Cuza, martor fără voie

„Moment incendiar aici în Piața Unirii, săracul Alexandru Ioan Cuza...”

„Alexandru Ioan Cuza niciodată nu a avut în preajma atâta tineret, atâtea fete frumoase, atâția flăcăi.”

Ziua Națională a fost sărbătorită în Piața Unirii din Iași de sute de persoane. După câteva melodii populare s-a trecut la artileria grea: manele și, desigur, dedicații.

Citeste si: VIDEO| Moment devenit viral surprins la parada de 1 Decembrie! Un jandarm cade de pe cal

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

„Pentru domnu' Chirică, îi băgăm aici, o melodie, special pentru el.”

„Bine, tineretul!”

Citeste si: VIDEO| Titlul de cel mai urât brad al sezonului merge la... Bacău! Pomul festiv adus în centrul orașului a devenit ținta ironiilor: ”Ce brad e ăsta? Așa chel și lăsat?”

A fost o petrecere de pomină vegheată de polițiști și jandarmi

„Să putem să le cântăm ceva și celor de la Poliția Română, să cântăm și poliției care e peste drum, acolo, da. Să ne lase în pace, să nu ne amendeze. Domnilor polițiști, nu ne amendați că nu avem bani de amenzi”

Citeste si: Mesaj împotriva președintelui României, la parada de 1 Decembrie: „Iliescu a chemat minerii, Iohannis a chemat PSD-ul”

Șefii jandarmilor spun, într-un comunicat oficial, că nu au observat pe teren fapte antisociale. În spatele limbajului de lemn se ascunde o constatare simplă: petrecăreții au dansat pe soclu, nu pe statuie, așa că nu s-au dat amenzi. E drept, după ce imaginile au apărut în presă, autoritățile s-au gândit că situația ar mai trebui analizată. Așa că polițitșii și jandarmii vizionează zecile de înregistrări de pe net.

VIDEO- Imagini de la petrecere:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si