Se pare că pentru a-și ajuta ginerele, pe Cătălin Cherecheș, soacra a fost dispusă să mituiască o judecătoare. În timp ce încerca să dea mită mamei judecătoarei, pentru a-i oferi ginerelui său o pedeapsă mai blândă, soacra lui Cherecheș a fost prinsă în flagrant de procurorii DNA.

Atât soacra, cât și socrul lui Cătălin Cherecheș au fost reținuți de procurorii DNA pentru 24 de ore.

Socrii lui Cătălin Cherecheș au fost reținuți de procurorii DNA

În urmă cu câteva ore, socrii lui Cătălin Cherecheș au fost reținuți de procurorii DNA.

Mama soției lui Cherecheș se pare că a fost prinsă în flagrant în timp ce încerca să dea mită mamei unei judecătoare, în valoare de 50.000 de euro. Motivul pentru care femeia a recurs la infracțiunea de dare de mită este Cătălin Cherecheș. Soacra acestuia a oferit mită pentru a o face pe judecătoarea care se ocupa de cazul ginerelui său, să îi ofere o pedeapsă mai blândă.

Mai mult decât atât, socrul lui Cătălin Cherecheș este, se pare, implicat prin complicitate la dare de mită.

Mită pentru ginere: 50.000 euro

Mită pentru ginere: 50.000 euro

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Socrii lui Cătălin Cherecheș au fost reținuți de procurorii DNA pentru 24 de ore. Aceștia riscă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Citește și: Fost brancardier din Craiova, prins în flagrant în timp ce primea mită. Bărbatul a luat bani în valoare de 22.500 de euro, de la oameni care voiau să se angajeze la spital

"Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Cluj au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data 09 noiembrie 2023, a doi inculpați (soț și soție), în sarcina cărora s-a reținut săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și complicitate la dare de mită. La data de 09 noiembrie 2023, inculpații urmează să fie prezentați Tribunalului Mureș cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile", se arată într-un comunicat.

Mită pentru ginere. Ce declară Cătălin Cherecheș despre infracțiunea soacrei?

Cătălin Cherecheș a declarat că nu știe despre infracțiunea soacrei. Mai mult decât atât, primarul din Baia Mare a mărturisit că dorește ca măsurile legale necesare, dacă se dovedește că infracțiunea comisă de soacră este adevărată, să fie aplicate.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Declarații Cherecheș despre infracțiunea soacrei

Declarații Cherecheș despre infracțiunea soacrei

[Sursa foto: Facebook]

"Habar n-am despre ce e vorba, mi se pare o prostie. Dacă a făcut așa ceva, oricum n-a făcut-o în numele meu, să i se aplice prevederile legale. Cât de drastice. Că lucrurile astea mi se par niște cretinătăți.

De unde să știu eu cine și ce putea? Mi se pare că un om normal nu poate să facă", a spus Cătălin Cherecheș pentru Antena 3.

Soacra a încercat să o mituiască pe mama judecătoarei care va urma să dea sentința definitivă în cazul lui Cătălin Cherecheș, la data de 24 noiembrie 2024, la Curtea de Apel Cluj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si