,,Fugarul Cătălin Cherecheș va fi așteptat de familie la intoarcerea în țară. El va fi extradat săptămâna viitoare, urmând să iși ispașească pedeapsa cu închisoare într-un penitenciar din România. Între timp, socrii acestuia speră să scape de acuzațiile de dare de mită’’, a transmis Christian Sabbagh.

Judecata socrilor lui Cătălin Cherecheș

Încrezător și cu zâmbetul pe buze, așa s-a prezentat astăzi în fața judecătorilor socrul lui Cătălin Cherecheș.

La Tribunalul din Mureș a început procesul în care el împreună cu soția sunt acuzati de dare de mită, după ce au incercat să ofere șpăgi de 50.000 și 100.000 de euro mamei unei judecatoare, în schimbul unei pedepse mai blânde pentru ginerele lor. 

Sedința nu a avut însă un deznodamant. Procesul a fost amânat.

,,Cred că lucrurile vor decurge așa cum trebuie să decurgă, într-un proces corect, mai departe. Au fost ambii clienți ai mei și fiica, pentru că era firesc să fie!’’, a declarat Vasile Costea, avocat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Un nou termen de judecată a fost acordat pentru finalul lunii. Până atunci va ajunge și Cătălin Cherecheș în România, extrădat de autoritățile bavareze.

Momentul reîntâlnirii dintre Cherecheș și familie nu este departe. Transferul primarului fugar va fi efectuat până la data de 22 martie.

Citește și: VIDEO-Noi detalii în cazul lui Cătălin Cherecheș. Fostul edil din Baia Mare va fi extrădat din Germania

,,Ni s-a comunicat oficial informatia de catre justitia din Germania faptul ca va fi predat Chereches. Instanta a decis predarea ca urmare a demersurilor facute de statul român’’, a declart Alina Gorghiu, Ministrul Justiției.

După ce ajunge în România, Cătălin Cherecheș își va ispăși pedeapsa de cinci ani de închisoare la care a fost condamnat definitiv anul trecut pentru luare de mită.

Fostul primar a fugit din țară înainte de pronunțarea sentinței, însă a fost prins, la finalul lunii Noiembrie, în gara din Augsburg.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si