Șoferul, în vârstă de 54 de ani, a fost dus de polițiști la spitalul județean unde i-au fost recoltate probe biologice care să arate exact cât alcool a consumat înainte să se urce la volan. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru conducerea sub influența alcoolului și a fost reținut pentru 24 de ore.

Citeste si: Tentativa de omor pentru soferii teribilisti

"Am băut până la ora 2"

Coma alcoolică se instaleaza la o alcoolemie de 3-4 mg/l, cu congestia feței și a conjunctivelor oculare, cu puls rapid și plin, respirație stertoroasa, tahicardie, halenă etanolica (mirosul gurii), transmit polițiștii de la sindicatul Europol.

Dialogul dintre polițist și șofer: "Ați consumat băuturi alcoolice aseară? până la ce oră? Până la 2. Până la două și ceva, da? V-a ieșit în aparatul Drager valoarea de 3,66 în aerul expirat, vă voi transporta la spital pentru recoltarea de probe biologice, da?"

Comunicatul IPJ Galați:

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La data de 31 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au depistat, în trafic, un conducător auto, de 54 de ani, din Galați, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Uzina de Apă, având direcția de mers dinspre strada Stadionului, către strada Cloșca, din municipiul Galați, sub influența alcoolului.

La testarea alcoolscopică, a rezultat 3,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf.

Apostol Andrei Galați, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Ulterior, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore pe baza de ordonanță și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Galați.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si