Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Cluj-Napoca a ajuns la spital după ce a primit o sticlă în cap de la un grup de adolescenți beți. 

Surse din anchetă au declarat, pentru Știrile Kanal D, că tinerii, aflați într-o avansată stare de ebrietate, ar fi vrut să urce în mașină cu o sticlă de alcool, iar șoferul nu ar fi fost de acord.

Deranjați, minorii au sărit la bătaie, lovindu-l în cap pe conducătorul auto.

Șoferul de ride-sharing lovit cu sticla în cap a suferit un stop cardio-respirator și a fost resuscitat

Bărbatul, cunoscut cu probleme cardiace, a suferit un stop cardio-respirator și a fost resuscitat de echipajul medical sosit la fața locului.

În acest moment pacientul se află în UPU, intubat și ventilat mecanic, stabil și cu o evoluție pozitivă. Este în continuare supravegheat și urmează să fie supus unor noi investigații, au precizat surse medicale pentru reporterul Știrilor Kanal D.

Comunicatul Poliției:

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

La data de 23 august a.c., în jurul orei 23.20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați, prin intermediul unui apel 112, despre producerea unui conflict spontan pe strada Ion Agârbiceanu, din municipiul Cluj-Napoca.

Citește și: VIDEO Roberta, polițista care a pierit la doar 21 de ani, înmormântată cu onoruri militare. Urlete de durere în cea mai neagră zi pentru familia ei!

Citește și: Un șofer de 19 ani a făcut prăpăd pe un drum din Buzău! Au fost rănite 12 persoane, printre care și 5 copii

Din primele cercetări efectuate a rezultat că ar fi avut loc o altercație între mai multe persoane necunoscute și un conducător auto de 50 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care efectua transport de persoane în regim de taxi, acesta aflându-se staționat pe strada Ion Agârbiceanu.

În timpul stării conflictuale, persoanele necunoscute l-ar fi agresat fizic pe acesta, ulterior părăsind locul faptei.

Astfel, ca urmare a investigațiilor desfășurate în cauză, persoanele bănuite de comiterea infracțiunii au fost identificate de polițiști, respectiv 3 minori cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, din municipiul Cluj-Napoca, ulterior pe numele acestora fiind emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore.

În urma evenimentului, bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care a avut loc evenimentul, fiind efectuate cercetări sub aspectul infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si