Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Soferii de Uber, vanati de taximetristi sub acoperire

Vanatoarea soferilor de Uber, Clever si Bolt continua cu sute de reclamatii pe zi, facute de taximetristi politistilor rutieri. Asta, in ciuda faptului ca peste 170 de mii de romani au semnat o petitie prin care cer autorizarea companiilor de ride-sharing. Singurul care poate face aceste reglementari este ministrul Transporturilor, care insa nu s-a prezentant astazi la negocieri cu membrii companiilor de ride-sharing.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Unui sofer de Uber i s-au ridicat placutele de inmatriculare ale masinii cu care facea ride-sharing. Totul, in urma unei plangeri la politia rutiera, facuta, evident, de un taximetrist.

Desi in Timisoara, politistii rutieri s-au dovedit a fi nepartinitori, in cazul acesta angajatul Uber ar fi fost prins pe picior gresit: dintre toate documentele, ii lipsea contractul de inchiriere fizic pe fiecare cursa in parte.

Iar verificati la sange sunt acum toti soferii companiilor de ride-sharing. Taximetristii le fac plangeri, dupa ce se dau drept clienti ai aplicatiilor.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

De teama sa nu fie scosi pe bara, unii soferi de Uber urmariti de taximetristi nu mai au curaj sa-si arate chipul.

Numai in ultimele 24 de ore, politia rutiera din Timisoara a fost sesizata de peste 100 de ori. In urma verificarilor, au dat pana acum doar 8 sanctiuni angajatilor Uber care nu aveau toate documentele.

In schimb, un sofer reclamat de concurenta a fost gasit in perfecta legalitate de politisti.

Razboiul dintre companiile de ride-sharing si taximetristi a creat un dezechilibru in toata tara, mai ales in Capitala. Sunt cu 35 la suta mai putini soferi pe aplicatiile Uber, Bolt si Clever, iar timpii de asteptare si preturile au crescut considerabil.

Asta sustine asociatia care reprezinta companiie de ride-sharing, intr-o scrisoare trimisa lui Liviu Dragnea.
Liderului PSD i se cer reglementarile acestor servicii.

Reprezentantii companiilor de ride-sharing au fost astazi la discutii cu cei de la Ministerul Transporturilor, insa Razv

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI