„Șoferii lasă tot mai mulți bani la pompă. În ultima săptămână, prețul carburanților a crescut zilnic. Colega mea, Georgiana Grimm, a analizat cifrele și vine cu detalii. Bună seara, Georgiana, cum arată evoluția prețurilor?”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Crește prețul carburanților

„Bună seara! În acest moment, litrul de benzină standard costă 7 lei și 28 de bani. În urmă cu zece zile prețul de la pompă era cu 10 bani mai mic.

Dacă ar fi să comparăm cu finalul anului trecut, înainte de majorarea accizei CU 13%, vedem o scumpire a benzinei cu aproape 30 de bani.
Trecem la motorină, unde și aici vedem creșteri în ultima perioadă. Acum litrul costă 6 lei și 79 de bani. Față de 18 ianuarie, este o diferență de 10 bani. Iar în comparație cu finalul lui 2023, este o scumpire de 27 de bani.
Vestea proastă este ca va mai exista o scumpire a carburanților în vară, când acciza va crește cu 18%. Iar la pompă, prețurile se vor majora cu 43 de bani per litru la benzină, și 43 de bani per litrul de motorină”, a transmis Georgiana Grimm, reporterul Știrilor Kanal D.

Citește și: Prețul carburanților a explodat din nou! Iată cât au ajuns să coste benzina și motorina astăzi și cum este afectat bugetul șoferilor

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si