Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Șoferul sinucigaș a lăsat un bilet de adio: ”Nu mai suport să trăiesc așa”

Un mesaj cutremurător a lăsat în urmă sinucigașul care marți a omorât în accident o fetiță și pe tatăl ei. Pe biletul de adio, tânărul amețit de suferință a spus că nu mai suportă viața pe care o are și că își iubește fosta prietenă, care se despărțise recent de el.

Mircea Pop,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Între timp, femeia din mașina spulberată, care și-a pierdut într-o secundă fiica și soțul, s-a externat pe proprie răspundere din spital și vrea să asiste la înmormântarea celor pe care i-a iubit nespus:

”Au plecat la mare.... și uite ce s-a întâmplat. Dacă a vrut să se omoare de ce n-a luat-o pe alt traseu? Nu să omoare oameni nevinovați. Dan conduce foarte bine, lucrează pe TIR. Lucra, da...”

Biata femeie care si-a pierdut intr-o clipa fiul cel mare si nepotica de numai 6 ani vorbeste despre baiatul ei, mort de mana unui sinucigas, la timpul prezent. Ca si cum e inca in viata si urmeaza sa intre din nou pe poarta parinteasca....

Mama bărbatului ucis în accident este distrusă de durere

”Mai am un baiat la mare, trebuiau sa se intalneasca toti la mare. Sa moara atata fata, clasa intai, pe cine mai astept eu sa am grija de ea? Pe cine?”, spune Maria Bacescu, mama bărbatului ucis în accident.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Tată şi fiică, omorâţi de un sinucigaş

Maria Bacescu si sotul ei povestesc cum fiul lor, Daniel, impreuna cu sotia si cu fetita mergeau marți la mare, cu masina nou-nouta pe care si-o cumparasera. Doar mama micutei a scapat cu viata, dupa ce tanarul sinucigas a intrat cu viteza pe contrasens, gata sa se omoare cu orice pret.

Biata femeie, ranita in urma impactului violent, s-a externat astazi pe proprie raspundere. A vrut sa-si petreaca ultimele clipe pana la inmormantare cu cei pe care i-a iubit pana la cer: sotul si fiica lor, care in octombrie ar fi implinit 7 ani.

Tânărul sinucigaș a lăsat bilet de adio

Marian, tanarul depresiv care a provocat tragedia, n-a cugetat cand a apasat pedala de acceleratie.

Pe biletul de adio, lasat pe masa, si-a asternut ultimele ganduri apasatoare:

”Nu mai suport sa traiesc asa. Te iubesc frate, te iubesc Ana"

Citeste si: O sportivă în plină ascensiune a murit la doar 20 de ani

Marti, dupa tragedie, fosta iubita a tanarului si-a sters conturile de socializare si a blocat orice legatura cu rudele lui. Mama sinucigasului, care a aflat de tragedie in timp ce se afla in Spania, crede ca impacarea intre cei doi ar fi fost singura varianta salvatoare:

”O iubea enorm de mult. Enorm, enorm de mult”- Biata femeie cere iertare familiei celor care au murit, nevinovati, din cauza fiului ei.

Tanarul sinucigas nu va avea parte de slujba religioasa la inmormantare. In schimb, pe ultimul drum cu omagii vor fi condusi tatal si fiica, ce au ajuns in ceruri impreuna.

Citeste si: VIDEO| Tănăr însoţitor de bord, moarte şocantă

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI