„O adevărată divă nu are cum să locuiască decât într-o casă pe măsură! Sofia Vergara, actriță de succes și fost model internațional a demonstrat din plin acest lucru odată ce și-a prezentat, în premieră, vila de lux din Los Angeles. Starul are o proprietate uluitoare și un dresssing care întrece orice închipuire. Sunteți curioși? Să o vedem”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Sofia Vergara, locuință de lux

Proprietatea vedetei din recentul serial de succes „Griselda” este una cu adevărat uluitoare. Iar dacă în general starurile evita să își expună locuințele, Sofia Vergara a făcut o excepție și a decis să deschidă porțile proprietății de lux si sa ii lase pe internauți să ii cunoască universul.
Casa arată spectaculos și abundă în detalii prețioase, care o scot în evidență. Sofiei iî plac culorile deschise, astfel încât interiorul ei este amenajat aproape integral în alb, crem, auriu și ivoire. Proprietatea, construită cu parter și etaj, are 7 dormitoare și 11 bai, o piscină și nenumărate zone exterioare de distracție. Sofia Vergara este fană a naturii, astfel încât spațiile verzi sunt bine amenajate și întreținute, iar în camere se regăsesc frecvent plante ornamentale. Actrița, ajutată de un arhitect, și-a pus amprenta pe decorațiunile din toată casa: în sufragerie a ales fotolii în stil baroc și un candelabru spaniol, iar în camera de servit masa a ales o formă de tavan în basorelief.

Citește și: VIDEO- Vica Blochina, campioană la operații estetice. La ce procedură a apelat fosta balerină de această dată?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Spațiul intim al vedetei, dormitorul, este amenajat aproape integral în alb și are șemineu spectaculos care duce cu gândul la o atmosferă romantică.
Sofia Vergara are 51 de ani și arată precum o puștoaică. Vedeta are o siluetă impecabilă și știe cum să se întrețină astfel încât să nu își arate vârsta. Iar în completarea aspectului fizic vine și garderoba de invidiat a vedetei, estimată la peste 1 milion de euro și aranjată cu multă atenție într-un spațiu spectaculos.
Sofiei ii place să petreacă acasă cat mai mult din timpul liber, astfel că relaxarea este importantă pentru ea. Nu degeaba și-a dorit ca fiecare încăpere să ofere priveliște sau deschidere la curtea interioară și la piscinaă
Vergara, recunoscută pentru roluri de succes în producții realizate pentru marele ecran, a cheltuit 26 de milioane de euro pentru locuința ei de vis, de care acum se poate bucura din postura de burlăciță. Sofia Vergara a divorțat anul trecut de Joe Manganiello, un alt actor cunoscut de la Hollywood, alături de care a avut o căsnicie de 8 ani.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si