Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Soprană în comă: Accident sau soţ abuziv?

Un accident cu multe semne de întrebare a băgat în comă o mare soprană de la Opera Română din Iași. Maria Macsim Nicoară ar fi căzut în timp ce cobora scările vilei în care locuiește și există suspiciunea că ar fi fost împinsă. Întâmplarea în urma căreia interpreta se luptă să trăiscă este anchetată de procurorii de la Investigații Criminale.

A.M.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Soprana Maria Macsim Nicoară se află în comă profundă cu șanse mici de supraviețuire, transmit neurochirurgii, care vorbesc de răni îngrozitoare. În pragul morții ar fi adus-o un accident casnic, cel puțin așa au susținut, soțul și soacra artistei, care au sunat sâmbătă seara, la 112.

    Din spusele lor, interpreta de operă s-ar fi împiedicat pe scările abrupte ale locuinței când voia să coboare de la etaj.

    Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

    Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

    Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

    Ceea ce pare a fi un accident casnic este, totuși, anchetat de Parchetul de pe lângă Judecătoria din Iași. Procurorii de la Investigații Criminale vor să vadă dacă nu cumva au de-a face cu o tentativă de omor. În ultimele ore, au căutat probe în locuința sopranei și după ce au stat de vorbă cu apropiații, au aflat mai multe despre ce s-a întâmplat înainte ca ea să cadă pe scări: în seara cu pricina, interpreta de operă și soțul ei s-ar fi distrat separat.

    Ciudat e însă că după presupusul accident, el n-a chemat imediat salvarea.

    Cei doi au calitatea de martori în dosar și deocamdată n-au fost audiați de Parchet. Neoficial, amândoi au pus nefericita întâmplare pe seama scărilor prea abrupte din vilă și infirmă categoric că între ei și artistă ar fi existat vreo ceartă. Dincolo de ușile închise, vecinii cuplului vorbesc însă despre scandaluri crunte, încheiate uneori cu pumni.
    Colegii de la Operă ai mezzosopranei sunt devastați și spun că săptămâna trecută, când a avut cel mai recent spectacol, Maria Nicoară nu părea abătută.

    Parchetul a deschis dosar penal pentru tentativă de omor. Surse din rândul anchetatorilor spun că primul pe lista audiaților de mâine ar fi soțul sopranei, pianist la Conservatorul din București.

    Maria Macsim Nicoară

    Citeste si: Caz inedit la Constanța. O polițistă a fost suprinsă în timp ce făcea plajă pe timp de pandemie

    Citeste si: Coronavirusul a mai ucis 11 români. Bilanţul morţilor ajunge la 1.000

    Citeste si: Klaus Iohannis: "Nu este momentul să ne relaxăm prea mult. Ce este obligatoriu din 15 mai"

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI