Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Soprana, victima unui triunghi amoros?

Sub forma unui triunghi amoros se conturează, din mărturiile cunoscuților, cazul sopranei care s-a prăbușit pe scări, în vila ei din Iași. Soțul interpretei de operă ar fi avut o relație extraconjugală. Infidelitatea lui ar fi declanșat, în acea noapte, scandalul, spun pe la colțuri vecinii, care pretind că știau de multă vreme de amantlâc.

A.M.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Soprana Maria Macsim se luptă pentru viața ei după un accident casnic pe care mulți l-au considerat încă de pe-atunci bizar. Coincidență sau nu, întâmplarea cumplită s-a produs într-un moment când relația dintre interpreta de operă și soțul ei nu stătea deloc pe roze, spun cei din preajma cuplului. Potrivit mărturiilor, soprana și pianistul de la Conservatorul din București trăiau, doar în aparență, o frumoasă poveste de dragoste.

Pe femeia misterioasă, ar fi întâlnit-o nu departe de casă, la un magazin unde lucra ca vânzătoare. Chiar dacă nimeni nu i-a văzut împreună, toți vorbesc că ar fi fost amanți și sunt convinși că triunghiul amoros ar fi dus la un scandal în acea noapte. Mai mult, după ce soprana a căzut pe scări și a intrat în comă, presupusa iubită a soțului ei a dispărut.

Citeste si: Maria Macsim Nicoară, primele semne de însănătoșire

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

Surse din anchetă infirmă însă existența amantei deși recunosc- în același timp- că au audiat o femeie care se potrivește descrierii. O singură dată l-au interogat și pe soțul sopranei, dar nu în fața detectorului de minciuni, așa cum s-a zvonit. În tot acest timp, starea interpretei de operă s-a ameliorat.

Starea de sănătate a sopranei

"Din fericire, in ultimele ore s-a remarcat aparitia unor progrese mici, dar pacienta nu s-a agravat, din fericire, interventia chirurgicala a ameliorat leziunile pe care le prezenta.

Inca nu am depasit etapa critica, inca viata nu ii este 100% salvata", Florin Gramada, neurochirurg Spitalul de Neurochirurgie din Iasi.

VIDEO| Soprana, victima unui triunghi amoros?

Citeste si: Cazul sopranei care a căzut pe scări! Maria Macsim Nicoară, ucisă? Verdictul specialiștilor! Profilerul din dosarul Mădălinei Manole dezvăluie detaliul care poate schimba ancheta

Citeste si: Cazul sopranei care a căzut pe scări! Maria Macsim Nicoară, ucisă? Verdictul specialiștilor! Profilerul din dosarul Mădălinei Manole dezvăluie detaliul care poate schimba ancheta

Când va fi în stare să vorbească, anchetatorii o vor audia. Deocamdată, au deschis un dosar penal în rem pentru tentativă de omor și fac cercetări.

Citeste si: Soprana cu voce de înger de la “Românii au talent”, gest impresionant pentru copii în plină pandemie de coronavirus!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI