Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Șoșoacă aprinde lupta pentru Cotroceni! Tună și fulgeră după ce candidatura i-a fost exclusă: ”Acești netrebnici care...”

Curtea a fost sesizată de Amalia Bellantoni, fostă colaboratoare apropiată a Dianei Șoșoacă. După decizia CCR, Amalia a deschis șampania.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Competiția prezidențială s-a aprins înainte de a începe, după excluderea candidaturii Dianei Șoșoacă. Europarlamentara nu se lasă intimidată și amenință cu plângeri: „Am sesizat instituțiile internaționale cu privire la încălcarea drepturilor omului în România și în acest moment mă voi duce la Parlamentul European și voi sesiza Comisia Europeană cu încălcarea dreptului unui europarlamentar care a întrunit toate condițiile pentru a ajunge europarlamentar, dar nu poate ajunge președintele României.”

În plus, ea critică judecătorii Curții: „Acești netrebnici care ne conduc din România contestă rolul Parlamentului European, contestă alegerile de la Parlamentul European și nu dau doi bani pe Uniunea Europeană pe care ei o ridică în slăvi.”

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

5 dintre cei 9 judecători ai CCR au votat pentru excluderea candidaturii Dianei Șoșoacă la prezidențiale. 4 dintre ei au fost propuși de PSD, iar al 5-lea de UDMR. Curtea a fost sesizată de Amalia Bellantoni, fostă colaboratoare apropiată a Dianei Șoșoacă. După decizia CCR, Amalia a deschis șampania: „Nu ne e frică.” La petrecere a participat și fost soț al Dianei Șoșoacă, Silvestru Șoșoacă.

Fosta colaboratoare a Dianei Șoșoacă spune despre aceasta că este o falsă patriotă: „Partidul SOS este în momentul de față un partid ilegal, un partid care promovează ura, discriminarea, dragostea față de regiune, dictatură, care au fost scoase împotriva legii.”

Decizia de excludere a Dianei Șoșoacă din cursa prezidențială a fost urmată de un val de declarații ale candidaților care aspiră la cea mai înaltă funcție în stat.

Fără excepție, toți au spus că lupta ar fi trebuit decisă de cetățeni, nu de judecători. Și Nicușor Dan împarte aceeași opinie. Candidații la prezidențiale vor acum să obțină cât mai multe voturi. Până la această oră Curtea Constituțională nu a publicat motivarea excluderii europarlamentarei din cursa către Cotroceni.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI