„Diana Șoșoacă a rămas fără aer după o confruntare cu jandarmii bucureșteni. Senatoarei i s-a făcut rău și a avut nevoie de intervenția medicilor, iar apoi a acuzat că ar fi fost lovită cu brutalitate. Totul s-a întâmplat în fața unui depozit din Sectorul 5, unde erau descărcați saci cu voturi”, a spus Christian Sabbagh.

După ce a ținut piept mai multor jandarmi care s-au luptat să o țină departe de sacii cu voturi, Dianei Șoșoacă i s-a făcut rău.

Senatoarea a fost apoi urcată în ambulanță, unde medicii i-au făcut investigații. A avut nevoie de o mască de oxigen, căci acuza probleme serioase de respirație.

diana sosoaca, scandal, voturi, alegeri 2024

Diana Șoșoacă

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

Ulterior, Diana Șoșoacă a lansat acuzații la adresa jandarmilor: „Nu numai că mi-e rău, că m-au bătut jandarmii, sunt bătută. Acum, pentru că i-am prins în flagrant cu voturile furate. M-au înconjurat nu știu, 4, 5, 7, 10, habar n-am, și a început bătaia. Efectiv au dat mine ca într-un sac de box, jos au dat cu bocancii, cum dau ei, m-au strâns de mâini. Asta nici nu mai pot s-o mai ridic mai mult de atât. Au dat în mine ca într-un sac de box și gardurile, mi-au pus gardurile pe picioare, au dat cu gardurile, au ridicat gardurile. Eu nu știu ce s-a mai întâmplat, eu cred că mi-am pierdut și cunoștința la un moment dat pentru că m-au lovit în spate, în cap m-au lovit, nu?! Este dictatură militară, iar dacă se plâng că n-au salarii mari, să dea Dumnezeu să-i văd

morți de foame, și pe ei și familiile lor, atât vă spun. Ăștia nu merită nici să trăiască, niște brute nenorocite!”

Citește și: VIDEO- Război în familia Șoșoacă, episodul jignirilor. Soțul senatoarei a scăpat de brățara de la gleznă

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Reprezentanții jandarmeriei neagă astfel de acuzații de violență: „Forțele de ordine nu au bruscat în niciun moment și nici nu au folosit materialele din dotare, persoana în cauză fiind cea care a provocat jandarmii atât fizic cât și verbal, încercând în repetate rânduri să rupă cordonul de ordine publică.”

Scenele s-au derulat în fața unui depozit din Sectorul 5, care aparține Tribunalului București și unde au ajuns mai multe camioane încărcate cu saci cu voturi. Diana Șoșoacă s-a dus acolo cu colegul de partid, Luis Lazarus, și iubita acestuia, convinși că sunt martorii.

diana sosoaca, scandal, voturi, alegeri 2024

„În momentul în care transporți un astfel de transport special, nu poți să o faci cu orice fel de camion. Camionul trebuie să fie inscripționat cu transport special și trebuie să aibă pază și protecție, exact ca la bani”, a mai spus Diana Șoșoacă.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cei de la jandarmerie susțin că respectivii saci cu voturi sunt depozitați acolo în condițiile prevăzute de lege.

Citește și: VIDEO- Diana Șoșoacă, ordin de protecție față de soțul agresiv. Bărbatul, monitorizat cu brățară la gleznă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si