Soția marelui cântăreț de muzică populară Benone Sinulescu spune că a evitat până acum mediatizarea situatiei medicale a soțului ei, dar situația "impune câteva precizări". Ea îl acuză pe fostul impresar Ionut Pavel care ar fi răspândit în presă "informații nedocumentate false, defaimatoare privind modul în care familia îl îngrijește pe “Nea Beni”.

Citeste si: Benone Sinulescu, în stare gravă la spital

Noi detalii despre Benone Sinulescu: "Sâmbătă, starea de sănătate s-a înrăutățit"

"În urmă cu cateva saptamani, sotul meu a fost consultat la o clinica de specialitate din Timisoara de catre un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf si urmeaza un tratament pentru afectiunea cronica constatata. In dimineata zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost gasit inconstient ci a cazut si nu a dorit sa fie internat. Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputand sa il ridic si din dorinta de nu fi expus intr-o situatie nefavorabila imaginii publice, impreuna am stabilit sa solicitam o ambulanta de la o clinica privata, in care a fost internat temporar si a continuat tratamentul, beneficiind de conditii medicale de calitate", a scris Elena Sinulescu pe pagina de Facebook a artistului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Potrivit acesteia, în ziua de sâmbăta starea de sănătate a lui Benone Sinulescu s-a inrautatit si "in urma discutiei cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Judetean Arad, care ii cunostea afectiunile, i-a recomandat o reevaluare in cadrul acestui spital".

Fostul impresar, acuzat de soția lui Benone Sinulescu

"In acest timp, fostul impresar Ionut Pavel, fara a ma fi intrebat despre starea sotului meu si fara a ne solicita acordul, a raspandit in presa informatii nedocumentate false, defaimatoare privind modul in care familia il ingrijeste pe “Nea Beni” Se dovedeste ca

Beni pe buna dreptate nu il considera o persoana din cercul de prieteni si a incetat relatiile profesionale de mai mult timp cu acesta. Va multumim pentru aprecierile si gandurile bune si sa ne rugam cu totii pentru sanatatea indragitului Benone Sinulescu", a mai scris Elena Sinulescu în mesajul său.

Ce transmisese fostul impresar despre starea lui Benone Sinulescu

Conform fostului impresar al artistului,  starea de sănătate a lui Benone Sinulescu a început să se deterioreze în urmă cu un an, însă din cauza pandemiei de COVID-19 a rămas izolat și fără acces la medicul specialist, astfel situația s-a agravat.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Benone Sinulescu are vârsta de 84 de ani, fiind născut în data de 24 mai 1937,la Siriu, Buzău. Este unul dinte cei mai respectați interpreți români de muzică populară.

De-a lungul carierei sale, a colaborat cu diverși interpreți de muzică populară printre care Irina Loghin.

După 1989, a abordat și stilul etno-dance și colaborat în acest sens cu formația Ro-Mania.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si