Ea a venit însoţită de fiica sa, iar la sediul DIICOT o aşteptau şi cei doi fii. Anumite surse spun că ar fi avut loc câteva incidente, aceștia devenind agresivi cu jurnaliștii.

Magistraţii Tribunalului Olt au prelungit, în 14 august, mandatul de arestare iniţial emis pe numele lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a recunoscut că ar fi răpit, sechestrat, ucis şi apoi ininerat trupurile Alexandrei Măceşanu şi al Luizei Melencu.

În 3 august, DIICOT anunţa oficial că probele preluate din curtea lui Gheorghe Dincă conţin ADN-ul Alexandrei Măceşanu, precizând că a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al fetei de 15 ani, ”concluzie fundamentată ştiinţific pe compararea acestui profil genetic determinat cu profilul genetic determinat al părinţilor Alexandrei”.

Citeste si: O fetiță de 3 ani din Argeș s-a înecat în piscina din curtea casei

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Un șofer băut a spulberat o femeie, apoi a trecut peste ea cu mașina

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, este un presupus criminal în serie român. Bărbatul din Caracal a ajuns în atenția publicului la sfârșitul lunii iulie 2019, după ce Alexandra Măceșanu, o fată de 15 ani, a sunat la serviciul de urgență 112 spunând că a fost răpită și violată de Dincă, după ce a fost luată la ocazie de acesta.

În timpul anchetei a ieșit la iveală faptul că este suspectat de comiterea unei alte răpiri, iar autoritățile române cercetează alte posibile crime.

Dincă ducea o viață în aparență retrasă, trăind separat de propria familie și practicând mecanica auto, taximetria neautorizată, precum și diverse munci necalificate ziliere. S-a descoperit prin urma testelor ADN că rămășițele arse de Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei. În următoarele zile se cercetează moartea Luizei, fata în vârstă de 18 ani.

Citeste si: Româncă sechestrată în Spania, salvată la 8 ore de la apelul care semnala cazul ei

Citeste si: Grupare care se ocupa cu traficul de persoane, destructurată la Timişoara; 11 persoane vor fi audiate

Gheorghe Dincă este suspectat cum că ar face parte dintr-o bandă de proxeneți și traficanți de persoane, el aparent ocupându-se cu nelegiurile acestea de mai multă vreme.

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si