Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Soția milionarului austriac a RUPT TĂCEREA! Ce spune despre sinucidere femeia care îi va moșteni toată averea?

Sotia milionarului austriac, care s-a sinucis pe un pod din Buzau, rupe tacerea.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia care va mosteni toata averea lui e convinsa ca, in spatele zambetelor, Rudolf Heinz ascundea o depresie adanca, declansata dupa moartea primei lui sotii. Milionarul se temea ca si Geanina se va imbolnavi de cancer, iar ultima oara s-a certat cu ea pentru ca femeia nu voia sa se lase de fumat.

Citeste si: Incendiu DEVASTATOR pe autostrada Arad-Timișoara! Un microbuz a luat foc și a fost DISTRUS în TOTALITATE!

O iubire ca intre adolescenti traiau, de ceva vreme, Geanina si Rudolf Heinz.  De ziua indragostitilor, el a umplut intreaga vila de la Maracineni cu trandafiri si baloane, iar in restul zilelor cei doi se distrau in curte sau ieseau cu prietenii.

Milionarul austriac ascundea, insa, o reala drama. A ramas marcat de moartea primei sale sotii, rapusa de cancer si incepuse sa aiba ganduri negre in ceea ce o priveste pe geanina.

Citeste si: Caz medical extrem de rar! Patru albine vii, scoase din ochiul unei tinere de 28 de ani! Medicii au rămas șocați în momentul operației: "Mișcau picioarele și..."

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

"In seara in care ne-am certat mi-a spus mult de ce fumez si i am spus ca nu pot sa le las dintr-o data. Cand se punea in genunchi in fata mea si ma implora sa ma las de tigari cand era foarte nervos.Si a chemat un taxi si a zis ca pleaca la Bucuresti", a spus femeia.

Austriacul era convins ca nu banii aduc fericirea..ci familia. Desi a facut o vasectomie dupa moartea primei sotii, Rudolf isi dorea un copil cu Geanina, asa ca de curand isi facuse o operatie de inversare. Il macina si faptul ca sansele de a deveni tata erau scazute.

Citeste si: VIDEO| Aparatul dentar a devenit OBIECT ESTETIC! E deja o fiță să te afișezi la evenimente cu așa ceva

"Credea ca o sa il las pentru ca cea mai mare dorinta a mea e sa am copii. Iar el nu s a mai gandit sa faca copii cand a facut operatia de vasectomie cu fosta lu sotie", spune femeia.

Rudolf i-a lasat romancei prin testament toata averea lui. Femeia spune insa ca nu vrea sa pastreze nimic din bunurile sale pentru ca sunt amintiri ce au devenit dureroase.

Citeste si: VIDEO| Centru istoric al Timisoarei, vizitat anual de mii de turisti, ar putea ramane fara terasele de pe domeniul public!

Rudele austriacului ar urma sa vina in Romania dar se pare ca nu sunt de acord ca trupul sa fie inhumat aici.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI