Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Soțul Anei Maria, tânăra care a murit după ce a născut, declarații sfâșietoare! Bărbatul susține că medicii i-au spus să o ducă acasă că e lăuză și exagerează

Bucuria nașterii s-a transformat într-o suferință fără margini în familia unei tinere din Brăila care s-a stins - în împrejurări suspecte - la câteva săptămâni după ce și-a adus pe lume bebelușul.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

Înainte să moară subit, la doar 19 ani, a mers la spital însă acolo n-a primit ajutorul de care avea atâta nevoie! După două diagnosticuri greșite, la autopsie, legiștii au descoperit că de fapt fata s-a stins de la o septicemie. Infecția i-a fost provocată de placenta pe care medicul a uitat s-o îndepărteze.

Ana-Maria și-a strâns bebelușul în brațe doar o lună- când se simțea mai împlinită, fericirea i-a fost umbrită de dureri cumplite. Chinuită de suferință, tânăra mamă s-a grăbit la spital unde a fost consultată de un medic, în unitatea de primiri urgențe. Acolo, Ana-Maria a povestit că abia îndură suferința însă cadrele medicale n-au considerat de cuviință că trebuie internată:

Citeste si: VIDEO| Cristi Borcea a părăsit penitenciarul! Primele imagini cu el în libertate

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Noi dezvăluiri halucinante în cazul tinerei abuzate într-un ritual satanic! Actualul iubit a rupt tăcerea

Citeste si: VIDEO| Incident la o şcoală din Timişoara, unde un bărbat a intrat în baia fetelor

Cadrele medicale i-ar fi făcut totuși o ecografie- în urma căreia ar fi descoperit că sursa durerilor este o discopatie lombară. Iubitul tinerei spune că după diagnostic, a primit antiinflamatoare și fost trimisă acasă cum a venit:

După o noapte în care durerile au chinuit-o, tânăra mamă s-a întors la spital unde a rămas din cauza stării foarte grave. Ar fi trăit, poate, dacă medicii nu îi puneau pentru a doua oară diagnosticul greșit: "meningită" au scris în foaia de observație și i-au dat pastile, în consecință.

În 48 de ore de la internare, Ana-Maria s-a stins. Chiar dacă medicii au susținut că pacienta a murit în urma unui stop cardio respirator provocat de infamarea meningelui, la autopsie, familia tinerei a aflat cu stupoare că de fapt a murit în urma unui malpraxis. Medicul care i-a adus pe lume bebelușul nu a îndepărtat întreaga placentă, așa cum se procedează în mod normal, spun legiștii.

Spitalul anunță că a deschis o anchetă.

Familia a depus plângere și la poliție, iar acum se fac verificări sub suspiciunea de ucidere din culpă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI