"Este vorba despre 14 indivizi despre care oamenii legii spun că ar face parte dintr-o grupare de spărgători de locuinte, care inainte de pandemie acţiona in străinătate, coordonată de unul din fraţii interlopului Sile Pietroi.

Citeste si: Bombă în cazul Duduianu. Frații lui Emi Pian vor să fie cercetați în libertate pentru tentativă de omor

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Odată cu inchiderea graniţelor şi carantina, hoţii s-au intors in tară si au dat mai multe lovituri in Capitală.

Hoții acționau la pont

Au reusit să intre in mai multe apartamente şi case, de unde au furat bani şi bijuterii, prejudiciul total fiind de 20.000 de euro. Hoţii acţionau la pont, după ce primeau informatii despre sumele de bani pe care victimele le aveau in casă.

Citeste si: VIDEO- Iubita fiului lui Sile Cămătaru, accident ca în filme

De acolo incepeau să le fileze, să adune informaţii despre programul pe care îl aveau ţintele, iar când nimeni nu era acasă, dădeau spargerea.

Spărgătorii au fost ridicați de mascați

Dimineaţă, cei 14 s-au trezit cu mascaţii peste ei şi rand pe rand au fost adusi aici, in faţa anchetatorilor, pentru audieri.

Ei urmează să fie prezentaţi in cursul zilei de mâine in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventivă", relatează Vlad Petrișor, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si