Cireșii japonezi au înflorit în centrul orașului Oradea și o oferă o priveliște de basm. Florile roz oferă un adevărat spectacol de culoare pentru amatorii de fotografii instagramabile, a transmis Cristina Dorobanțu.

Au înflorit cireșii japonezi

Piața Unirii din Oradea s- a transformat în aceste zile într-un loc de poveste. Cireșii japonezi au înflorit mai devreme decât de obicei iar oamenii vin să-i admire și să facă poze cu florile roz.

Feerie roz, este ceva de vis. Vin în fiecare an să-i pozez și pe soare și pe vânt, a spus un turist.

- Sunt foarte frumoși, abia am așteptat să înflorească. Am încercat să îi pozez și să promovez orașul deoarece este foarte frumos.
- Unde le postezi?
- Pe rețelele sociale, pe instagram, facebook.
- Au succes?
- Da, chiar da, mai ales că este centrul orașului. Peisajul este de vis după cum puteți observa, a spus un turist.

Cireșii înfloriți se află în imediata apropiere a unor clădiri de patrimoniu din Oradea, iar astfel pozele și clipurile video realizate aici sunt și mai spectaculoase.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Sunt foarte frumoși, mai ales pentru poze. Și așa și cu clădirile sunt super frumoși. Mai ales că sunt aici în centru unde toți oamenii vin să își facă poze, a spus un turist.

Sunt din Oradea și vin de fiecare dată, în fiecare an să fac câteva poze. Sunt și fotografă, a spus un turist.

Cei 20 de cireși japonezi au fost plantați de primăria Oradea în 2015 și de atunci sunt atracția tuturor când înfloresc.

Așa cum au lăsat să se înțeleagă primii care i-au folosit ca decor, adică japonezii, simbolizează natura efemeră a vieții. Mai au și alte calități acești cireși, sunt meliferi, atrag foarte multe insecte pentru polenizare, în special albinea declarat Octavian Haragoș, purtătorul de cuvânt al Primăriei Oradea.

Citește și: VIDEO- Terasele hibrid aduc profit! Proprietarii apelează la firme specializate în amenajarea spațiilor exterioare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si