Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Spectacol pe râul Bega, în Timișoara. O instalație fascinează pe toată lumea

O instalație în forma planetei Pământ, care se află pe râul Bega, a cucerit pe toată lumea.

Redactia Stirile Kanal D,

Spectacol pe râul Bega [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

E spectacol pe râul Bega ce traversează Timișoara. O imensă instalație, creată de un artist britanic ce reprezintă planeta Pământ și care fascinează pe toată lumea. Colega mea, Iulia Dumitrașcu ni se alătură cu detalii. Bună ziua, Iulia!, a transmis Cristina Dorobanțu.

Spectacol pe râul Bega

Impresionanta instalație artistică plutește pe râul Bega, chiar în spatele Catedralei Mitropolitane din Timișoara și nu puțini sunt cei care vin în această zonă pentru a-și face poze și, bineînțeles, să le posteze ulterior pe rețelele sociale.

Această sferă are un diametru de zece metri, iar adevăratul spectacol să știți că este la lăsarea întunericului, pentru că sfera este una luminată. Aceasta a fost realizată de un artist britanic și face parte din evenimentul Lights On.

Practic, anumite zone din oraș sunt puse în valoare prin astfel de obiecte artistice. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

O sferă precum aceasta a mai putut fi văzută și în alte orașe din lume. Pe cea din Timișoara o vă o puteți admira până pe data de 10 decembrie, a transmis Iulia Dumitrașcu.

Citește și: Proiectul noului stadion din Timișoara intră în linie dreaptă!

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI