„Sunt copii care duc lupte prea grele ca să-și mai dorească jucării și dulciuri. Așa că lista lor pentru Moșul e scurtă: sănătate. Raluca a primit un diagnostic dur: o boală genetică, extrem de rară, care îi pune viața în pericol la fiecare pas. La 9 ani a învățat să nu mai ceară nimic, căci viața e, într-adevăr, un dar. Urmăriți un material de Gabriela Ghizel și Vlad Ciobanu”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Speranță pentru Raluca

O mamă își ascunde lacrimile ca fiica ei să poată râde cu tot sufletul, în ciuda unei poveri prea mari pentru cât e ea de mică.

„Suferă de Boala von Willebrand”, a spus mama micuței.

În casa familiei Iancu simți căldură și iubire. De asta se ocupă mama. Dar măcar de-ar fi singura ei grijă. Ambii copii au fost diagnosticați cu o boală genetică rară, care îi face extrem de fragili. Când sângerează, începe o cursă contra cronometru. Cumva, trebuie să ajungă de urgență la spital, la Timișoara. Fiecare secundă contează. Altfel, e-n joc viața lor.

Citește și: Adrian Mutu, mesaj emoționant pentru părinții săi. Ce le-a transmis Briliantul la nunta de aur

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tratamentul e compensat de Casa de Asigurări. Dar familia se descurcă greu. Dintr-un singur salariu trebuie să acopere costurile deplasărilor la spital, analize, suplimente, și să-i țină în școală.

„- Tu ai vreo dorință foarte mare? Care ar fi?

- Să nu mai trebuiască să fac injecții.

- Ți-e frică atunci?

- Da”, a mărturisit micuța.

Veți mânca în familie de Crăciun? Veți cânta colinde? Dacă știți că și anul ăsta veți fi toți sănătoși la masă, gândiți-vă și la ei.

Care nu pot face nimic din toate astea fără să se teamă că-n orice clipă, totul s-ar putea termina tragic. Puteți ajuta donând orice sumă în contul afișat pe ecran. Banii vor merge direct către mamă și o vor ajuta să ducă povestea copiilor ei mai departe. Să țină aprinsă speranța.

Contul în care puteți dona:
RO37INGB0000999903981125
Titular: Iancu Ionela Mariana


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si