Close sidebar
Close sidebar

VIDEO: Spice Girls, reuniune virală, cu ocazia petrecerii de 50 de ani a Victoriei Beckham

Trupa Spice Girls s-a reunit la petrecerea dată de Victoria Beckham cu ocazia împlinirii a 50 de ani. Ce alte celebrități au participat la eveniment?

Redactia Stirile Kanal D,

Spice Girls, reuniune virală [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

”Legendarele Spice Girls fac înconjurul lumii după ce s-au reunit pentru o noapte. Cele cinci dive care au scris istorie au cântat și au dansat împreună într-un club din Londra- unde Victoria Beckham și-a sărbătorit ziua de naștere. La sfârșitul petrecerii- David Beckham și-a cărat soția în spate până la mașină”, a transmis Christian Sabbagh.

Cine a participat la petrecerea Victoriei Beckham?

David Beckham a fost cel care dezvăluit lumii întregi imaginea devenită virală. E prima oară în ultimul deceniu când cele cinci legendare Spice Girls se reunesc. Nu pe vreo scenă, ci la petrecerea privată dată în cinstea uneia dintre ele. Victoria Beckham, care a împlinit 50 de ani. Divele au cântat și au dansat pe hiturile care le-au adus atâta faimă.

Citește și: Artiști și fotbaliști celebri, într-un meci al prieteniei între România și Turcia, cu ocazia Zilei Naționale a Copilului sărbătorită în Republica Turcia pe 23 aprilie

Evident, lumea s-a întrebat rapid dacă cele cinci dive pun la cale și o reuniune pe scenă. Ultima oară când au cântat împreună a fost la ceremonia de încheiere a Jocurilor Olimpice de la Londra, în 2012.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Revenind la fastuoasa petrecere, Victoria Beckham i-a avut alături pe toți cei dragi. Soțul, cei patru copii și multe staruri de la Hollywood, printre care Tom Cruise- Salma Hayek- Mark Anthony și soția sa, Jason Statham și Eva Longoria. Spre dimineață, David Beckham și-a luat soția în cârcă și așa au ieșit din club, printre blițurile aparatelor de fotografiat.

Citește și: Cum arată Victoria Beckham la 50 de ani: "La mulți ani frumoasei mele soții”

Victoria a suferit-o în urma cu două luni o intervenție chirurgicală după ce și-a rupt piciorul- chiar de ziua îndrăgostiților. Probabil efortul din timpul dansului și-a spus cuvântul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI