Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Spionaţi şi şantajaţi de un fost comisar

Un scandal uriaș zguduie Poliția Română, arătată și-așa cu degetul pentru presupuse legături cu lumea interlopă. Fostul comisar din Cluj, arestat recent pentru că ar fi șantajat mai mulți oameni de afaceri pe care i-a spionat, ar fi avut complici infractori condamnați. Ca o ironie a sorții, cel care i-a denunțat a făcut închisoare pentru trafic de droguri. Vă avertizez că urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional.

Andreea Stoica,

Politia Romana

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În imaginile de-o violență extremă, apare unul dintre presupușii complici ai fostului comisar cum se năpustește asupra unui bărbat, cât un munte. Martori la scena șocantă există însă doar ca să-l întărâte pe bătăuș. Cel lovit se prăbușește de mai multe ori și chiar dacă nu pare să riposteze, agresorul nu se lasă. Lupta sângeroasă seamănă cu o reglare de conturi.

Bătăușul are mai multe condamnări la activ, inclusiv pentru proxenetism și acte de violență, dar de fiecare dată, a scăpat repede de închisoare! Acum, este bănuit că ar fi complicele fostului șef de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Cluj. La adăpostul unei firme de detectivi, cei doi, ajutați de alți 3 bărbați, ar fi spionat diverși afaceriști în propriile case.

Cu imaginile compromițătoare declanșau apoi șantajul pe care îl presărau deseori cu amenințări. Una dintre victime povestea, în urmă cu 4 luni, prin ce trece din cauza unuia dintre indivizi.

Citeste si: VIDEO- Un celebru infractor român a fost extrădat în Statele Unite ale Americii

Individul este tot în libertate

În lumina noilor acuzații, individul este tot în libertate deși numele său apare frecvent în dosarul de șantaj.

În rechizitoriu, procurorii notează că suspectul a șicanat in trafic și a amenințat cu pistolul o victimă, ca să-i dea 200 000 de euro. Comisarul și ceilalți suspecți au fost, în schimb, reținuți imediat după denunțul uneia dintre victime. Surse din anchetă susțin că cel care i-a dat în vileag ar fi chiar un fost condamnat pentru trafic de droguri pe care chiar fostul șef din poliție l-ar fi prins acum câțiva ani.
Șocate de toate povestea, rudele comisarului n-au vrut să stea la discuții cu presa.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Politia Romana

Citeste si: Doi membri din clanul Duduianu, dați în urmărire internațională. Polițiștii sunt pe urmele celor doi interlopi

Implicat în afacerea necurată a fostului șef de la Brigada de Crimă Organizată Cluj ar fi și un agent de poliție de la Serviciul de Permise și Înmatriculări. Deocamdată însă procurorii au probe solide doar împotriva a patru dintre membrii grupării.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI