Riposta violentă a jandarmilor vine după mai bine de-o oră în care executorul judecătoresc a încercat să explice familiei că trebuie să evacueze casa socială.

Spray-ul pulverizat de forțele de ordine înspre cei care s-au împotrivit a stârnit un și mai are haos:

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cei care îi acuză pe jandarmi de brutalitate fuseseră somați să elibereze locuința în termen de două săptămâni.

Evacuare cu scandal. Oamenii acuză jandarmii că au folosit spray lacrimogen asupra minorilor

Nu s-au conformat așa că executorul a cerut sprijinul forțelor de ordine ca să pună-n practică ordinul judecătoresc.

„Să ies afară, să mă pun in drum sa stea casele goale si eu sa stau pe drumuri... Asta este România. Să stau cu copiii mei afară în stradă”, se plâng cei evacuați.

Membrii familiei susțin că au fost dați afară abuziv- actul în baza căruia au fost evacuați ar fi fost emis de instanță în 2013 și între timp, sentința s-ar fi prescris.

„Primăria a oferit alternative acelor familii care locuiau abuziv acolo atât prin adăpostul de găzduire temporară, dar și prin discuții pentru accesarea subvenției la plata chiriei însă ei au refuzat toate alternativele propuse de primărie”, spun autoritățile locale.

Rămași pe drumuri, cei 11 membri s-au adăpostit la vecini, în aceeași curte. Casa socială pe care au ocupat-o abuziv a fost încuiată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si