La două zile după ce o stradă din Cluj-Napoca s-a surpat, autoritățile au declarat stare de alertă. Camerele de supraveghere stradale au surprins momentul în care o bucată de asfalt dispare ca prin minune. După o prima evaluare, casele oamenilor din zonă n-ar fi avut de suferit, a transmis Cristian Sabbagh.

Stare de alertă la Cluj după ce o stradă s-a surpat

Momentul în care bucata de asfalt de pe strada Uliului din Cluj-Napoca se prăbușește a fost surprins de camerele de supraveghere. În primă fază autoritățile locale au încercat să cârpească. Au pus saci cu nisip, au turnat asfalt, însă fără succes. În cele din urmă, municipalitatea a declarat stare de alertă în zonă.

Citește și: VIDEO- Două clanuri rivale s-au bătut cu topoare și coase, în Dâmbovița. O fată ar fi fost mărul discordiei

Comitetul local pentru situații de urgență a instituit această stare de alertă locală.Sunt cuprinse toate instituțiile, furnizorii de utilități, oficiul de cadastru și publicitate imobiliară Cluj, pentru identificarea acelor rute alternative, a declarat Irina Munteanu, prefect Cluj-Napoca.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Traficul în zonă este restricționat, iar polițiștii locali supraveghează zona. A fost demarată și o expertiză geotehnică care va stabili ce a dus la surparea de teren. Localnicii sunt însă nemulțumiți că află ultimii de măsurile autorităților.

Citește și: VIDEO- Două clanuri rivale s-au bătut cu topoare și coase, în Dâmbovița. O fată ar fi fost mărul discordiei

Era clar că la un moment dat o să se închidă, însă nu am fost anunțați care vor fi măsurile și când vor fi impuse, a

spus un cetățean.

Asta este șocant! Lipsa de reacție! Genul ăsta de calamități se pot întâmpla!, a spus un cetățean.

La finalul expertizelor, oficialii au anunțat că vor demara lucrări de consolidare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si