Grindina uriașă, cu diametrul până la opt centimetri, a făcut prăpăd în sudul Germaniei. Cele mai grave pagube au fost observate în Bad Bayer Soyen, o localitate cu o 1300 de locuitori situată în apropiere de granița cu Austria. Aici, autoritățile au declarat duminică stare de dezastru. În urma furtunii violente, peste optzeci la sută dintre clădiri au fost avariate, iar un șofer a fost prins sub greutatea unui copac.

În timp ce conducea pe stradă, vijelia a smuls copacii din rădăcină și a distrus zeci de mașini. Luați pe nepregătite de furia naturii, oamenii s-au adăpostit care unde au putut.

Citește și: Prognoza meteo pentru 4 săptămâni. Cum va fi vremea în luna septembrie? Meteorologii anunță temperaturi neobișnuite pentru această perioadă

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În localitatea Kissing, aflată în apropiere de orașul auxburg, 12 oameni au fost răniți după ce un cort pe care încercau să-l monteze pentru un eveniment a fost doborât de vânt. În același oraș, vijeliia a smuls șipcile din lemn de pe acoperișul unui cămin de bătrâni, în timp ce grindina a provocat pagube vizibile pe fațadele mai multor clădiri.

Vremea extremelor i-a luat prin surprindere și pe italieni.

În stațiunea Sestriere ninge ca în mijlocul iernii, iar localnicii și-au urat ironic, zilele acestea, Crăciun fericit, într-un peisaj hibernal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si