Starea de sănătate a lui Florin Piersic s-a îmbunătățit, iar actorul se recuperează după operația de la Spitalul Foișor din Capitală. Ieri a fost vizitat de Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, dar și de premierul Marcel Ciolacu. Medicii i-au înlocuit proteza de la genunchi, cea care era principala sursă de infecție.

Starea lui Florin Piersic s-a îmbunătățit

Florin Piersic a fost vizitat de Ministrul Sănătății, iar cei doi au stat de vorbă. Ulterior, Alexandru Rafila a discutat și cu managerul spitalului pentru a afla cele mai noi date despre evoluția stării de sănătate a actorului.

,,Este în regulă. Evoluția favorabilă, mă bucur că are o stare de spirit pozitivă. Este o evoluție pe care o așteptam cu toții, să sperăm că într-un timp relativ scurt o să.. nu neapărat să își reia activitatea, dar să aibă o stare apropiată de normal'', a declarat Alexandru Rafila. 

Citește și: VIDEO: Vizită surpriză la Spitalul Foișor! Alexandru Rafila și Marcel Ciolacu au mers la Florin Piersic. Cum se simte actorul?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Alexandru Rafila a precizat că echipa medicală îl ține sub observație și că se pregătesc următorii pași în funcție de recuperarea actorului. Cât despre un alt transfer, a precizat că nu se impune acum.

,,La un moment dat sigur că intervenția aceea chirurgicală trebuie să se încheie, din punct de vedere al plăgii operatorii, și să vedem în continuare pașii pe care îi indică echipa.


Se pune vorba unui transfer în următoarele 48 de ore? Nu, nu cred'', a declarat Alexandru Rafila. 

Și premierul Marcel Ciolacu a mers la Spitalul Foișor și a discutat cu actorul și cu medicii.

Actorul în vârstă de 88 de ani a fost inițiai supus unei unei intervenții de scoatere a sondelor unui stimulator cardiac pe care îl purta de 15 ani, la Institutul inimii din Cluj. Ulterior, a fost adus cu o aronavă smurd la spitalul Matei Balș, iar joi dimineața, a fost transferat la spitalui Foișor pentru a primi tratament ortopedic.

La internare, actorul avea septicemie, iar starea de sănătate era una gravă. După operația la genunchi, prin care i-a fost înlocuită proteza care reprezenta principala sursă de infecție, starea sa de sănătate s-a îmbunătățit. Medicii au transmis că a reușit să se ridice la marginea patului, după mai multe săptămâni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si