,,Mai multe stații de carburant au fost închise de ANPC. Comisarii de la Protecția Consumatorului au constatat că, la fiecare alimentare, clienții erau păcăliți la pompă. Cum reușeau benzinăriile să îi înșele știe colega mea, Mădălina Bichir'', a transmis Christian Sabbagh.

ANPC, clienți păcăliți la pompă

,,Bun găsit! Concret, dintr-un plin de 20 de litri afișat pe ecranul de la pompă, în realitate în rezervor erau încărcați doar 19, 8 litri.

Astfel, 200 de mililitri dispăreau fără urmă în vistieria benzinăriei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Scene șocante într-o benzinărie din Capitală. Un bărbat a intrat cu toporul în restaurantul imobilului

Nu pare o cifră foarte mare la prima vedere, dar, dacă ne gândim că într-o singură zi la o stație de carburant pot alimenta și 1000 de mașini, suma pierdută de clienți s-ar putea ridica la câteva mii de lei.
Aproape 200 de stații de carburant au fost controlate.

Dintre acestea, 11 stații au fost închise temporar și s-au aplicat amenzi în valoare de 340 de mii de lei'', a transmis Mădălina Bichir, reporter Știrile Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si