Dacă vă întrebați unde am putea să fugim de caniculă, am găsit singura oază de răcoare din țară. La Stâna de Vale, în județul Bihor, au fost ieri doar 13 grade, iar locul a devenit refugiul perfect împotriva temperaturilor record”, a spus Simona Pătruleasa.

Citește și: VIDEO Ce faci în weekend, cu Claudia Costandiș. S-a deschis plaja exotică de lângă București

Citește și: VIDEO Muntele, o oază de...căldură. Temperaturile răcoroase din regiunea montană au devenit o amintire

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

Liniște, susur, de apă și răcoare. La Stâna de Vale s-ar părea că găsim antidotul pentru caniculă. Numai 23 de grade arătau ieri după amiază termometrele.

Stâna de vale, stațiunea din România fără caniculă! Ieri au fost doar 13 grade. Singura oază de răcoare din țară

Cei mai mulți turiști au preferat o plimbare prin parcul de distracții, la umbra brazilor înalți, potecile pietruite din pădure și cei 55 de dinozauri animatronici au ținut loc de distracție.

În timpul zilei, maximele în termometre ajung aici până la 22-23 de grade. Noaptea, temperaturile coboară și mai mult, chiar și până la 13 grade Celsius.

Un alt punct de atracție este celebrul izvor al minunilor, despre care localnicii spun că ar vindeca numeroase boli. Până la proba contrarie, izvorul din stâncă poate fi însă un bun mijloc pentru potolirea setei. Cei care ajung până aici pot gusta din apa de izvor și se pot spăla pe mâini și pe creștet cu această apă, despre care legenda spune că ar avea proprietăți tămăduitoare.

După un scurt popas aici, turiștii își pot continua drumeția pe munte în zonă existând 16 trasee marcate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si