Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Statuie cu Donald Trump în costumul lui Adam

O statuie care îl înfățișează pe Donald Trump în costumul lui Adam a fost amplasată lângă Las Vegas. Opera de artă este de o mărime impresionantă și a atras deja reacții din partea internauților, mai ales că fiecare părticică din corpul celui înscris în cursa pentru Casa Albă este la vedere.

Redactia Stirile Kanal D,

Statuia lui Donald Trump


DISTRIBUIE
acest articol

Statuia care îl înfățișează pe Donald Trump în pielea goală are o înălțime de peste treisprezece metri și o greutate de aproape trei tone.

Artistul din spatele acestei opere spune că vrea să atragă atenția asupra lipsei de transparență din politică și îi provoacă pe privitori să caute adevărul gol-goluț.

Citeste si: Băiatul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat definitiv. Câți ani de închisoare îl așteaptă- kanald.ro

Citeste si: Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat- wowbiz.ro

Citeste si: Cel mai murdar obiect din casă: Adună până la 12 milioane de bacterii fără să-ți dai seama, iar 40% sunt rezistente la antibiotice- antena3.ro

Statuia a fost amplasată în Las Vegas, însă, până când vor avea loc alegerile prezidențiale din noiembrie, aceasta va poposi în mai multe state.

Nu este prima statuie cu Donald Trump în costumul lui Adam.

S-a mai întâmplat în 2016 când Trump candida pentru prima dată la șefia SUA. Atunci însă opera era la o scară mult mai mică.

Statuie cu Trump in costumul lui Ada [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI