Sunt peste 200 de mii de persoane care presteaza astfel de servicii pe care statul, culmea, nu le-a reglementat si pierde astfel bani grei.

Alina este o tanara care vrea sa spulbere prejudecatile care inconjoara meseria de model la o agentie de videochat. A stiut sa-si convinga apropiatii ca practica o meserie onesta, care ii aduce un venit substantial.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Uneori trebuie sa joace si rolul de psiholog pentru cei aflati de cealalta parte a camarei web. Insa putine firme procedeaza asa. Problema e ca activitatea de videochat este intr-o zona gri a legislatiei. Nu este interzisa, dar statul nu precizeaza clar ce taxe si impozite ar trebui platite. Exista 2 variante prin care modelele sunt angajate si multi din domeniu aleg calea mai usoara. Din pacate, asta inseamna mai putini bani la stat. Neoficial, in Romania functioneaza cam 5 mii de astfel de agentii, care au in jur de 200 de mii de angajati. I-am intrebat pe cei de la Finante si de la Ministerul Muncii daca au in plan reglementarea activitatii de videochat. Pana acum, angajatii de la stat n-au reusit sa formuleze un raspuns.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si