Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Statul pierde bani cu videochat-ul

Romania are mai multi angajati in studiourile de videochat decat in sectorul IT.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sunt peste 200 de mii de persoane care presteaza astfel de servicii pe care statul, culmea, nu le-a reglementat si pierde astfel bani grei.

Alina este o tanara care vrea sa spulbere prejudecatile care inconjoara meseria de model la o agentie de videochat. A stiut sa-si convinga apropiatii ca practica o meserie onesta, care ii aduce un venit substantial.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Uneori trebuie sa joace si rolul de psiholog pentru cei aflati de cealalta parte a camarei web. Insa putine firme procedeaza asa. Problema e ca activitatea de videochat este intr-o zona gri a legislatiei. Nu este interzisa, dar statul nu precizeaza clar ce taxe si impozite ar trebui platite.

Exista 2 variante prin care modelele sunt angajate si multi din domeniu aleg calea mai usoara. Din pacate, asta inseamna mai putini bani la stat. Neoficial, in Romania functioneaza cam 5 mii de astfel de agentii, care au in jur de 200 de mii de angajati. I-am intrebat pe cei de la Finante si de la Ministerul Muncii daca au in plan reglementarea activitatii de videochat. Pana acum, angajatii de la stat n-au reusit sa formuleze un raspuns.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI