„Concertul cântărețului a ridicat o sală întreagă în picioare, iar hiturile care au făcut istorie, au fost cântate la unison cu publicul. Priviți imaginile”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Ștefan Bănică Jr., concert incendiar în Capitală

Un public entuziasmat, o atmosferă de senzație și un artist care știe să facă spectacol. Asta am întâlnit aseară, după ora 20, într-un local din Capitală, unde sute de oameni au dansat și s-au distrat la concertul lui Ștefan Bănică Junior.

Citește și: VIDEO- Vama Veche se pregătește de sezonul estival. Primii vamaioți au campat deja pe plajă

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Recunoscut pentru stilul său efervescent și pentru vocea lui inconfundabilă, Ștefan Bănică nu a dezamăgit nicio clipă. Hiturile generației 2000, precum "Ani de liceu" sau "Rodica", au răsunat cu putere în boxe, acompaniate de public, care nu a ratat niciun vers.
De la balade emoționante și până la energicele ritmuri rock-n-roll, din concertul artistului nu a lipsit nimic. Doamne și domni deopotrivă au dansat și s-au bucurat de energia emanată de pe scenă.

Iar dacă în urmă cu 30 de ani, mulți dintre cei prezenți abia făceau primii pași în adolescență, seara trecută i-au adus și pe cei mici să asculte muzica care le-a încântat copilăria.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si