Ștefania și Cosmin trebuie să ia o decizie în ceea ce privește relația pe care o au. După gală, concurentul a spus că se află într-o situație neplăcută, în care nu știe ce să facă, pentru că se simte trădat și dezamăgit de iubita sa. Ce au clarificat cei doi?

Ștefania și Cosmin, la un pas de a rupe relația sau de a o repara?

Ștefania vrea să clarifice tensiunea care există în relația pe care o are cu Cosmin. Concurenta a fost acuzată că nu ar avea sentimente pentru iubitul său și că ar fi flirtat cu Antoni.

Supărarea Ștefaniei a atins cote maxime pentru că și Cosmin, iubitul ei, are aceeași părere ca ceilalți concurenți. Concurenta a mărturisit că a urmărit și analizat situația pentru a încerca să înțeleagă de ce și-au format cei din casă o altă părere. În ciuda acestui fapt, Ștefania a dezvăluit, din nou, că nu a simțit nimic față de Antoni.

Citește și: VIDEO Florin Roman a primit raportul medicilor, după conflictul avut cu Dan Vîlceanu. Scandalul din Parlament ar putea ajunge la Parchet

Ștefania: Am stat și am analizat să văd ce au văzut alții și eu nu am văzut și mi-am dat seama că, din exterior, cum au spus toți și cum am văzut toți, a părut să am vreun interes, dar în același timp

eram supărată pentru că știam că din partea mea nu este nimic...

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cosmin: Chiar a fost întrebat Antoni de băieți dacă a simțit interes din partea ta, flirt mai exact, și a zis ca da... Nu știu ce să mai cred, sincer.

În tot acest timp, Antoni a stat și a ascultat discuția celor doi.

Citește și: VIDEO "Nu-mi spune tu mie ce femeie sunt" Scandal monstru în „Casa iubirii”! Roberta îi aduce acuzații grave lui Robi: "Ce bărbat ești tu?!"

Cosmin vrea să clarifice situația. Concurentul pare hotărât în a lua o decizie în ceea ce privește relația pe care o are cu Ștefania, dar are nevoie de a știi exact ce simte iubita sa. 

Cosmin îi cere Ștefaniei să îi spună, de fața cu toți concurenții, ce simte pentru el și ce își dorește cu el.

Cosmin: Ai avut timp în noaptea asta lungă să te gândești la tot ce simți pentru mine. Vreau să-mi spui acum, în fața tuturor, tot ce simți pentru mine, te rog frumos.

Pentru a afla ce se întâmplă cu relația celor doi, urmărește emisiunea Casa Iubirii, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si