Roberta a acuzat-o pe Rebecca că vorbește cu mai mulți băieți și l-a îndemnat pe Antoni să aibă grijă în ceea ce o privește.

Deși inițal a negat acuzațiile Robertei, Rebecca a recunoscut că nu a spus adevărul în totalitate și că a fost nevoită să mintă o parte. Secretul Rebeccăi ridică multe semne de întrebare, dar concurenta a mărturisit că este pregătită să spună adevărul. Curiozitate băieților este dacă Virginia, colega de cameră a Rebeccăi, știa ce se întâmplă.

Uluitor ce a răspuns aceasta!

Știa Virginia de secretul Rebeccăi?

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Virginia, despre secretul Rebeccăi :”Se ascundea de mine în baie”

Rebecca a mărturisit că a fost nevoită să ascundă adevărul pentru ca părinții ei să nu afle. Având în vedere începutul cunoașterii cu Antoni, concurenta a spus că și el este un motiv pentru care a mințit. 

Concurenta promite, în schimb, că va spune toată povestea, chiar dacă există riscul ca adevărul îi deranjeze părinții și să îi strice relația cu Antoni.

Știa Virginia de secretul Rebeccăi?

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Rebecca: Persoanele prioritare pentru mine au fost familia mea, pentru că știu clar că o să îi deranjeze situația... sunt nevoită aduc acest subiect aici, deși am evitat, iar mai apoi, Antoni...

Patrick: Sunt șanse de descalificare?

Rebecca: Nu!

Robert: Crezi că Antoni va accepta asta?

Rebecca: Nu e neapărat de ce am vorbit eu, cât e vorba că am început să îl cunosc și... nu cred că o să treacă peste!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Robi: Rebecca, tu ne dai de înțeles că ai fi vorbit ceva foarte interesant dacă mă întrebi pe mine, de ce n ar trece peste dacă e o conversație strict prietenească, care ar fi problema?!

Virginia: E ceva, Robi, doar nu e atâta caz pentru nimic. E ceva, dar așteaptă să vedem. 

Rebecca: Nu este ceva atât de grav. Eu nu am vrut ca părinții mei, în special mama mea, să afle chestia asta. O să înțelegeți după motivele.

Citește și: VIDEO Roberta, acuzații grave la adresa Rebeccăi: ”Antoni ar trebui să își facă griji”. Blonda a trecut la amenințări, după ce rivala sa a negat totul: „Îți aduc dovezile”

Știa Virginia de secretul Rebeccăi?

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Tensiunea provocată de secretul Rebeccăi prinde alt contur după ce Virginia spune că se ascundea în baie pentru a se feri de ea. Virginia a mărturisit că Rebecca vorbea la telefon doar în baie, cu dușul pornit. Totuși, Virginia a mărturisit că nu este o situație gravă, ci doar una delicată, având în vedere cum ar putea reacționa Antoni.

Știa Virginia de secretul Rebeccăi?

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Patrick: Virginia, tu cum ești în toată situația asta pentru că știm că ești colega ei de cameră. Ce se întâmplă, cum se întâmplă?

Virginia: Eu nu știam despre...

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

Antoni: Mă îndoiesc.

Virginia: Chiar nu șiam. Chit că suntem colege de cameră, asta nu înseamnă că ne spunem orice lucru...

Roberta: Dar auzi. Aud eu din cealaltă cameră.

Virginia: Din moment ce Rebecca a avut conversația în baie, cu dușul pornit, înseamnă că se ascundea de mine pentru că altfel ar fi vorbit cu mine în cameră. Deci eu nu știu despre acest subiect.

Rebecca: Exact! Virginia nu știe nimic!

Virginia: Eu i-am zis că trebuie să fie puternică că nu e o situație atât de gravă. Nu e de viață și de moarte, facem greșeli cu toții. Părerea mea e ca ar trebui să se gândească mai mult la Antoni, că familia e familie și o să, consider eu, te iartă indiferent de situație. Fiind cu Antoni la început, există riscul ca el să nu fie atât de înțelegător și din ce l-am văzut, e un băiat care are anumite pretenții și poare nu o să treacă peste. Acum, nu știu nici eu conversația și nu sunt sigură dacă e foarte compromițătoare sau nu.

Citește și: VIDEO "Am mințit". Rebecca, cu ochii în lacrimi în fața lui Antoni. Reacția concurentei după ce a fost acuzată că vorbește cu mai mulți băieți. "Îmi pare rău"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si