Virginia este "mitraliată" de mai multe colege de emisiune. Roberta o acuză direct pe Virginia că este falsă și se dă ceea ce nu este.

Citește și: VIDEO "E frumoasă". Bianca, primele semne de gelozie, după intrarea noii concurente în ”Casa iubirii”? Tânăra a observat imediat gesturile lui Patrick față de Criss

Virginia: Vă deranjează că eu nu vreau să vorbesc cu voi? Ăsta e deranjul?

Roberta: Nu îmi plac oamenii care se dau ceea ce nu sunt.
Virginia: Nici mie.
Roberta: Tu te dai ceea ce nu ești! Simplu!

Virginia este deranjată de faptul că tocmai Alexandra i-a spus că este rea. "Pe bune acum? Măcar dacă că îmi zicea altcineva, dar tocmai Alexandra s-a găsit?"

Alexandra o atacă pe Virginia: "Se crede superioară"

Teodora discută cu Rebecca în grădină despre cearta iscată și explică îi motivul deranjului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"Asta a spus Alexandra, că tu poți să dai răutăți, dar nu le ții, în timp ce Virginia le duce trei luni de acum încolo", spune Teodora.

Virginia se confesează în tot acest timp băieților, lui Patrick și Robi. Ea le acuzase pe rivalele Alexandra și Roberta că sunt false. 

"Problema lor este că eu nu sunt falsă", i-a spus Virginia moderatoarei Andreea Mantea.

"Știu că sunt un ghimpe în coasta voastră", spune ea.

"Am fost acuzată că tot ce am făcut cu Gagea am făcut pentru materiale. Asta înseamnă că pe tine te duce gândul la așa ceva... Eu, de cât timp nu mai sunt cu Robi? Nu stau să fac cupluri pe-aici, pentru că aș fi putut să fac. Câți băieți au intrat pentru mine? Nu fac asta, pentru că pot și singură dacă vreau", a explicat Virginia.

Fetele nu o iartă: "Pe mine m-a deranjat că se dă foarte corectă acum, când știu că mi-a făcut mie", spune una dintre fetele din casă.

Alexandra: "Ea spune că noi o credem superioară, dar ea se crede de fapt superioară față de noi".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si