„Luxul trebuie întreținut! Însă nu oricum, ci cu atenție sporită asupra detaliilor. Vă arătăm în minutele următoare ce înseamnă să întreții produsele cu pretenții și cât de dificilă este această activitate, prin ochii unui tânăr care face carieră din asta: recondiționează și curăță genți de brand. Haideți sa vedem cu reușește să redea strălucirea... luxului.

Strălucirea luxului, redată de un tânăr

În micul atelier al lui Mihai se întâmplă magii.

Tânărul primește zilnic de la cliente genți de lux care au nevoie de curățare și recondiționare. Iar el le face să strălucească din nou.
Procesul de întreținere nu este, însă, deloc simplu. Ca să își păstreze calitatea și, implicit, valoarea, gențile de lux au nevoie de îngrijire specifică și ședințe de recondiționare frecvente. Mai ales că multe dintre produse au și alte probleme, nu doar cele date de uzură.
Odată ce primește gențile, Mihai analizează cu atenție toate detaliile, pentru că luxul este pretențios și pentru un singur produs trebuie să aplice mai multe metode de curățare.

Citește și: VIDEO- Îmbogățiți cu mâncarea de post. Cât a ajuns să coste acum o porție de zacuscă?

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În timpul pandemiei, Mihai și-a dorit să încerce ceva nou: a învățat cum să recondiționeze pielea. Iar daca la început lucra mai mult pe suprafețe mari precum fotolii sau canapele, cu timpul și-a dat seama că adevărata lui vocație sunt produsele care necesita atenție la detalii: gentile de lux.

Cu timpul, tânărul a învățat că fiecare defect poate fi reparat, dacă aplici procedura corectă. A început să își perfecționeze tehnica și să treacă produsele printr-o serie întreagă de tratamente, de la degresare, până la refresh-uri de culoare.
Mihai reușește să redea viața oricărui element de pe geantă, chiar dacă nu este din piele.
Odată ce ies din mâna lui, gențile arată impecabil, aproape la fel precum arătau când au fost cumpărate. Iar clienții știu asta foarte bine și prefera să investească în recondiționare, decât într-un produs nou.
O geanta recondiționată poate presupune chiar și două luni de muncă, pentru că fiecare etapă a procesului are nevoie de timp. Iar costul unui proces de acest fel variază, însă nu în funcție de brand, cum ați putea crede, ci in funcție de complexitatea și materialele folosite pentru curățare. Însă, așa cum prețul de cumpărare nu a fost deloc mic, nici prețul de curățare al unei astfel de genți de lux nu este de neglijat: începe de la 500 de lei și poate ajunge la 2000 de lei.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: