„Mersul la piață poate fi o plăcere dacă se termină cu o porție de stridii și un cocktail răcoritor. Dacă nu pare tocmai locul potrivit pentru așa ceva, poate vă schimbați acum părerea. Colega mea, Gabriela Ghizel, este la terasa care a vrut să combine utilul cu plăcutul”, a transmis Simona Pătruleasa.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Chin în trafic, chin în piețe și magazine. În goana după cumpărături, românii s-au înghesuit în trafic, unde au stat cu orele

Unde este acest loc

Într-o hală de lângă Piața Obor este o terasă cu specific al anilor 1980. Scopul acestui loc este acela de a-i face pe tineri să vină și să se bucure de spiritul din acest loc.

Când se pot consuma stridii

În cadrul acestei terase, pe lângă micii foarte cunoscuți, se pot servi și stridii sau cocktailuri. Fructele de mare pot fi încercate de clienți doar în zilele de weekend, de la ora 12:00, în limita a 30 de porții.

Citește și: VIDEO „Zâna Zorilor” i-a cucerit pe vizitatorii din Brașov. „Păpușa” de 4 metri a ajuns în Piața Sfatului

De asemenea, la această terasă clienții pot veni să savureze lucrurile pe care și le-au cumpărat din piață alături de ceva foarte bun de băut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si