"O femeie din Olt a murit după ce un limitator de viteză s-a prăbușit peste mașina în care se afla alături de fiul și nepotul ei. Bara metalică a fost agățată de un camion cu un transport agabaritic. Explicațiile în acest caz sunt șocante. Reprezentanții firmei spun că înălțimea în zonă a fost măsurată, dar asfaltul s-ar fi înălțat între timp. Vă avertizez, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional", a transmis Cristian Sabbagh.

Striviți de limitatorul de viteză

Accidentul s-a produs pe DN 6, la ieșirea din comuna Dăneasa, în Olt. Șoferul de 48 de ani aflat la volanul camionului transporta un buldoexcavator. Acesta a izbit în plin limitatorul de viteză. Impactul a fost atât de puternic încât bara metalică s-a prăbușit peste o mașină aflată în trafic.

Trei persoane se aflau în mașina strivită. O pasageră de 66 de ani a murit în urma accidentului. Fiul acesteia în vârstă de 42 de ani și nepotul ei de 18 ani au ajuns la spitalul din Caracal. Rudele au venit într-un suflet la unitatea medicală. 

Reprezentanții firmei care se ocupă de transportul agabaritic spun că nu șoferul este responsabil.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"El a mers normal! Când a plecat de la fermă a măsurat distanța de la sol, la vârful săgeții cu care s-a lovit grinda și a avut 4,05 distanța. Se consideră că s-a înălțat asfaltul și din cauza asta a lovit-o. Că de la 4,05 la 0,20 sau 4,40, cât e înălțimea până la grindă, e diferență", a transmis Octavian Vasile, reprezentantul firmei la care lucrează șoferul.  

Polițiștii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Citește și: VIDEO- Loredana Groza și Iulia Vântur, distracție în India. Cele două prietene au parte de aventuri în Mumbai


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si