Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Student intoxicat în timpul unei dezinsecții. Băiatul a fost transportat la spital

Mobilizare a pompierilor și medicilor după un incident în complexul studențesc din Timișoara. Un student rămas în camera de cămin în timpul unei dezinsecții a sunat la 112 și a anunțat că nu poate respira. Incidentul vine după cazul din Craiova, unde doi soți au murit la scurt timp după ce au folosit un spray împotriva țânțarilor.

Redactia Stirile Kanal D,

Student intoxicat în timpul unei dezinsecții [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La ora 11.11 un tânăr student suna la 112 să anunțe că e în camera sa de cămin și nu poate ieși pentru că pe coridor vede un fum gros. În plus, spunea că nu poate respira bine.

Intoxicat la cămin după o dezinsecție

La câteva minute distanță, salvatorii au sosit la fața locului, o ambulanță l-a preluat conștient și cooperant și l-a dus la spital, iar pompierii și specialiștii în cazuri cu riscuri chimice bacteriologice și nucleare au făcut verificări.

Citește și: VIDEO- Un student din Timișoara s-a intoxicat cu vaporii dezinsectiei din cămin. A sunat la 112, după ce nu a mai putut să respire/ În ce stare este tânărul?

În urma unei dezinsecții cu fum, programată astăzi la căminul 22 din Timișoara, în dispeceratul ISU Timiș s-a înregistrat apelul unui tânăr care a rămas într-o cameră de cămin acuzând dificultăți de respirație.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Anunțul privind desfășurarea operațiunii de dezinsecție în imobil era pus pe ușă de trei săptămâni, însă studentul nu l a luat în seamă și a rămas în cămin.

Tânărul a ajuns la spital, însă a refuzat investigațiile necesare.

„N-a fost neapărat intoxicat, a fost cu expunere la substanțe toxice. Din fericire, funcțiile vitale erau cu parametrii normali. Ar fi trebuit să rămână sub supraveghere măcar câteva ore pentru că, în principiu, substanțele aceste substanțe toxice pot avea efecte și ulterior, nu neapărat de la inspirare sau de la ingestie.

Din păcate, el a refuzat și a plecat la domiciliu”, au transmis medicii.

Măsurătorile echipajului CBRN nu au înregistrat valori peste limitele normale. Săptămâna trecută, la Craiova, doi soți au murit după ce au pulverizat o cantitate prea mare dintr-un spray împotriva țânțarilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI