La doar 23 de ani, Denisa- studenta eminenta la Universitatea de Stiinte Agricole- a pierit brusc in masina mortii. Era pe autostrada Vestului, in autoturismul verisorului ei si statea pe bancheta din spate. La volan era tanarul de 24 de ani, iar pe scaunul din dreapta- iubita acestuia, care acum isi aminteste, de pe patul de spital, impactul puternic.

In curba de la iesire de pe autostrada, masina s-a rostogolit, apoi a ricosat pe camp.

Denisa a murit pe loc, in urma socului violent asa ca elicopterul SMURD care a venit in sprijin la locul accidentului n-a mai preluat-o. Singurii supravietuitori au fost cei doi iubiti, care au fost dusi cu ambulanta la spital.

Citeste si: Scrisoarea emoționantă a unei femei, adresată soțului ei, șofer de camion: „Dar pentru tine cum o fi noaptea? In cabina mica si intunecata… singur…”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Denisa, tanara care a murit mult prea devreme, avea in fata un viitor stralucit. Absolvise cu medie mare Facultatea de Tehnologie a Produselor Alimentare si se visa un inginer de succes. Iubea meseria atat de tare, incat anul acesta s-a inscris la master in acelasi domeniu.

Verisorul Denisei dar si iubita acestuia sunt studenti la Medicina Veterinara, tot in Timisoara.

Citeste si: Cântăreaţa Nicole Scherzinger lansează un apel pentru a fi găsită persoana care i-a ucis vărul cu maşina

Cei trei isi petrecusera weekendul in Calafat, la rude. Astazi, tanarul sofer se grabea sa ajunga la munca, in Timisoara, unde intre orele de la facultate avea un job la un depozit.

Si iubita lui era presata de timp: trebuia sa ajunga la cursuri.

Politistii au deschis un dosar penal pe numele verisorului ei pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si