Patru traficanți de droguri au fost arestați la Sibiu, după ce în locuințele lor au fost descoperite cantități însemnate de stupefiante de mare risc. În goana după câștiguri cât mai mari și rapide, indivizii vindeau substanțele interzise inclusiv copiilor. Una dintre percheziții a fost desfășurată în casa părinților unui traficant, într-un sat în care localnicii abia au auzit de cristale interzise,

a transmis Cristian Sabbagh.

Substanțe interzise căutate în sat

Cei patru traficanți de droguri au vârste cuprinse între 18 și 34 de ani, iar de la începutul anului ar fi intrat pe piața neagră de stupefiante din zona Sibiului. Indivizii s-au axat pe traficul de mare risc și au distribuit substanțe interzise sub forma de cristal la mai mulți consumatori. Procurorii spun că printre clienți au ajuns să se numere chiar și minori.

După ce unul dintre traficanți a fost prins în flagrant, întreaga rețea a ajuns pe mâna poliției. Mascații au descins la mai multe adrese din Sibiu și au descoperit probe greu de combătut. Drogurile erau cântărite și porționate în zeci de plicuri care ar fi urmat să fie distribuite consumatorilor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Una dintre percheziții a avut loc în satul Ludoș- acolo unde locuiesc părinții unui traficant din dosar. Localnicii au fost șocați când au auzit ce grozăvie s-ar fi ascuns în curtea respectivă.

Aici nu știu, nu am auzit! Dar știți ce sunt alea droguri? Nu știu, eu am auzit de țigări.

Droguri? Cristal...știți ce este? Nu știu, a spus un martor.

Pentru săteni, drogurile sunt încă un subiect greu de priceput. N-au văzut în viața lor cum arată stupefiantele, iar despre cristale interzise nici măcar nu au auzit.

Ce sunt alea droguri, știți? De care? Droguri, ce sunt drogurile? Toată ziua vorbește la televizor de ele, vai de capul nostru! Dar nu ați auzit să fie și în sat? Nu am auzit, a spus un martor.

Cei patru traficanți au fost arestați pentru 30 de zile. Din spatele gratiilor, indivizii au contestat măsura și au cerut să fie plasați în arest la domiciliu, însă au fost refuzați de judecători.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si