,,În ciuda faptului că legile s-au asprit, traficanții de droguri nu mai au teamă de nimic. Au ajuns să racoleze clienți din rândul elevilor din clasele primare și gimnaziu. Mai mulți minori li s-au plâns părinților că indivizi care coboară din dube albe le-ar fi oferit gratis stupefiante sub formă de bomboane. Au intrat ofițerii antidrog pe fir. Atenție, sunt detalii care vă pot afecta emoțional!'', a transmis Christian Sabbagh.

Droguri pentru elevi din „duba albă”

Mărturia unei eleve de clasa a patra avea să pună pe jar părinții, profesorii și ofițerii antidrog, după ce a povestit acasă că ar fi fost abordată în fața școlii de un individ dubios care ar fi îmbiat-o cu așa zisele bomboane americane. De fapt, ar fi droguri sintetice de mare risc, ce provoacă o dependență teribilă.

„Știm că a fost o dubiță pe aici prin zonă, se întâmplă în toate școlile cu siguranță!”, a spus o martoră.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„E vorba de o fetiță din clasele primare,'' potrivit unei martore.

Citește și: VIDEO- Legea ,,2 Mai” care vizează traficanții, promulgată astăzi de președinte. Ce pedepse prevede actul normativ?

Conducerea școlii din Capitală unde s-ar fi derulat scenele îngrijorătoare a sesizat poliția, iar mai departe au intrat pe fir cei de la antidrog care au deschis o anchetă. Părinții au aflat vestea cu înfrigurare.

Cătălin Țone, expert antidrug: ,,Spune că avem de-a face cu substanțe extrem de periculoase, din categoria amfetaminelor. Iar dealerii au și o tactică prin care încearcă să-i prindă în capcana mortală pe elevi’’.

Deocamdată, autoritățile au întețit numărul polițiștilor locali care să supravegheze intrările în școli. Însă lupta cu fenomenul nu e floare la ureche. În Tulcea au fost capturați trei traficanți care distribuiau astfel de bomboane stupefiante.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si