Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Substanțe psihoactive pentru elevi, din „duba albă”, oferite gratis sub formă de bomboane. ,,Astea sunt timpurile în care trăim!”

Legile s-au înăsprit, însă traficanții de substanțe psihoactive nu par să aibă teamă. Aceștia au ajuns să racoleze clienți din rândul elevilor de clase primare și gimnaziu.

Redactia Stirile Kanal D,

Droguri pentru elevi din „duba albă” [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

,,În ciuda faptului că legile s-au asprit, traficanții de droguri nu mai au teamă de nimic. Au ajuns să racoleze clienți din rândul elevilor din clasele primare și gimnaziu. Mai mulți minori li s-au plâns părinților că indivizi care coboară din dube albe le-ar fi oferit gratis stupefiante sub formă de bomboane. Au intrat ofițerii antidrog pe fir. Atenție, sunt detalii care vă pot afecta emoțional!'', a transmis Christian Sabbagh.

Droguri pentru elevi din „duba albă”

Mărturia unei eleve de clasa a patra avea să pună pe jar părinții, profesorii și ofițerii antidrog, după ce a povestit acasă că ar fi fost abordată în fața școlii de un individ dubios care ar fi îmbiat-o cu așa zisele bomboane americane.

De fapt, ar fi droguri sintetice de mare risc, ce provoacă o dependență teribilă.

„Știm că a fost o dubiță pe aici prin zonă, se întâmplă în toate școlile cu siguranță!”, a spus o martoră.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„E vorba de o fetiță din clasele primare,'' potrivit unei martore.

Citește și: VIDEO- Legea ,,2 Mai” care vizează traficanții, promulgată astăzi de președinte. Ce pedepse prevede actul normativ?

Conducerea școlii din Capitală unde s-ar fi derulat scenele îngrijorătoare a sesizat poliția, iar mai departe au intrat pe fir cei de la antidrog care au deschis o anchetă. Părinții au aflat vestea cu înfrigurare.

Cătălin Țone, expert antidrug: ,,Spune că avem de-a face cu substanțe extrem de periculoase, din categoria amfetaminelor. Iar dealerii au și o tactică prin care încearcă să-i prindă în capcana mortală pe elevi’’.

Deocamdată, autoritățile au întețit numărul polițiștilor locali care să supravegheze intrările în școli. Însă lupta cu fenomenul nu e floare la ureche. În Tulcea au fost capturați trei traficanți care distribuiau astfel de bomboane stupefiante.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI