Close sidebar
Close sidebar

VIDEO „Sunt supărată, e de condamnat”. Teodora îl mitraliază pe Robi, după ultima gală. Bruneta nu poate trece peste gesturile băiatului de care a recunoscut că este îndrăgostită. Ce a făcut concurentul, după ce s-a întâlnit cu mama ei

Robi, resemnat cu privire la o posibilă relație cu Teodora? Bruneta nu vrea să treacă peste atitudinea lui din ultimele zile.

Antonia Cioanca,

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

După pauza dintre Robi și Teo, bruneta a fost extrem de deranjată de glumele dintre concurent și Criss. Mai ales după gală, când Robi părea că nu-și lua ochii de la Criss, Teodora este supărată pe el.

Chiar dacă tânărul și-a cerut iertare, bruneta nu a fost impresionată de scuzele venite din partea lui. 

Citeste si: Anumiți pensionari vor primi 320 de lei în plus la pensie de la 1 ianuarie 2025! Cine sunt cei care vor beneficia de această sumă- kanald.ro

Citeste si: Cum au apărut Culiță Sterp și Daniela Iliescu la nunta lui Iancu și a Denisei Coțolan, după ce au lipsit de la cununia civilă! Gestul logodnicei artistului a atras imediat atenția tuturor- wowbiz.ro

Citeste si: Apariţie incendiară a Andreei Sasu la braţul iubitului său, Philipp Plein. Cum au petrecut cei doi îndrăgostiţi de Halloween- antena3.ro

Citește și: VIDEO "Te joci! Să nu-ți pară rău" Scandalul continuă între Teodora și Robi, sătul până peste cap de comportamentul concurentei. Criss intervine și face o dezvăluire șocantă: "Nu suntem în casa prieteniei aici"

[Sursa foto: Captură YouTube]

Robi: „Mă ierți, te rog?”
Teodora: „Nu. Ai făcut ce ai simțit.

De ce să-ți pară rău?”
Robi: „De ce dai curs la așa ceva?”
Teodora: „Că așa vreau eu.”
Robi: „Nu înțelegi că satisfaci alți oameni prin chestia asta?”
Teodora: „Eu? Dar cine a început? Puiul meu, vai, ce suflet ai! Te gândești la alți oameni? La mine nu te-ai gândit. Cum se gândește el la alți oameni, cum își cere scuze altor oameni.”

Robi: „La tine mi-am cerut scuze din tot sufletul meu. De fiecare dată.”
Teodora: „Când? Știm să ne cerem și scuze! Nu-mi vine să cred! Știe să-și ceară și scuze, dar nu cui trebuie. Nu-mi vine să cred. Gata, chiar sunt supărată și nervoasă.”
Robi: „Nu îți trece dacă nu mă lași să te fac să-ți treacă.”
Teodora: „Cum să-mi treacă așa ceva? E de condamnat.”

Robi: „Nu o să se întâmple nimic între noi”

Foarte confuz în urma întâmplărilor din ultimele zile, Robi spune că Teodora încă îi e foarte dragă, dar simte că nu o să fie cu adevărat o relație între ei. Pe de altă parte, bruneta îl taxează serios pentru apropierea de Criss, peste care se pare că nu poate și nu vrea să treacă. 

Robi: „Dar nu ți-am făcut nimic.(...) Pe mine mă ia valul cu tine, pentru că îmi ești foarte dragă, dar știu în adâncul sufletului meu că nu o să se întâmple nimic între noi.”
Teodora: „Bun, și eu știu la fel.”
Robi: „Nu știu ce să fac.”
Teodora: „Fă ceea ce simți, cum ai început acum câteva zile. Că o să-mi fie mie greu, că n-o să vreau să văd asta, îmi pun ochelarii, stau cu ei, nu e problemă, trecem peste. Și așa sunt obișnuită să-mi fac rău singură, pot să fac asta și acum. Cât sunt de dulce! Tu vezi ce fetiță pierzi? Nu mai găsești ca mine în viața ta.”
Robi: „Trebuie să înțelegi că eu chiar simt ceva pentru tine și au fost niște contre. Vreau să văd ce simți.”
Teodora: „Eu de ce trebuie să îți accept ție unele contre în condițiile în care ai spus: Teodora, nu o să existe contre.”
Robi: „Suntem caractere diferite.”
Teodora: „Aparent suntem cam acolo. Dacă eram diferite pe mine nu m-ar fi deranjat ce făceai și nu aș fi pus la suflet.”
Robi: „Îmi pierd răbdarea.”
Teodora: „Și eu. Ce crezi? Mi-am pierdut-o deja. Este foarte greu și nu știu cât înțelegi în ce fel m-am simțit și eu zilele astea, dar îți plăcea să vezi că sufăr. Te satisfăcea? Sincer. Îți plăcea să vezi cum mă agit acolo? Am văzut că te uitai la mine.”

Citeste si: Indemnizația de la stat poate ajunge la maxim 8.500 lei pe lună! Cine poate beneficia de ea?- kfetele.ro

Citeste si: Stil, eleganță și rafinament! Denisa Coțolan, drept exemplu pentru viitoarele mirese. La ce concluzie au ajuns criticii de modă- radioimpuls.ro

Citeste si: Apariţie incendiară a Andreei Sasu la braţul iubitului său, Philipp Plein. Cum au petrecut cei doi îndrăgostiţi de Halloween- antena3.ro

Citește și: VIDEO Și-a dorit inima ei, dar acum nu o mai vrea! Gestul Teodorei l-a făcut pe Robi să renunțe la lupta lor contra tuturor, chiar și a părinților brunetei: „Nu mai vreau! Gata!”

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI