"Rămânem în aeroport și discutăm despre zborurile spre Statele Unite ale Americii. Aceste curse devin o afacere în condițiile în care vizele ar putea fi eliminate pentru români. Colega mea, Delia Săndulachi, ne spune unde putem zbura acum. Bună seara, te ascultăm", a declarat Cristian Sabbagh.

Mai aproape de America

"Bun găsit!

Cei de la Tarom se laudă că leagă, din februarie, Bucureștiul de New York și Miami.

Atenție, nu vorbim de zboruri directe. Prețurile vor fi cuprinse între 600 și 780 de euro, preț dus întors în care intră și un bagaj de cală. Aceste zboruri sunt cu escală la Roma sau Madrid și sunt operate de compania națională alături de 2 parteneri: Air Europa și ITA Airways.

Tot anul acesta, o altă companie anunță un zbor direct București New York, cu o durată de puțin peste 10 ore. Aeronava care e pregătită în această perioadă poate efectua zboruri chiar și de 14 ore.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ruta spre Statele Unite devine o afacere profitabilă după ce ambasadoarea Statelor Unite la București a anunțat că românii ar putea ajunge în America fără vize la finalul lui 2025", a transmis Delia Săndulachi, reporter Știrile Kanal D.

Citește și: VIDEO- Bucătării-fantomă în locul restaurantelor. Unele nu dețin avize sanitare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si