Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Supraveițuire miraculoasă după un accident, în Anglia

O mamă și fetița ei de 2 ani au scăpat cu viață după ce o mașină s-a izbit de un stâlp și s-a răsturnat chiar în fața lor. Incidentul a avut loc în Anglia.

Maria Stiuca,

Supraviețuire miraculoasă [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

„O supraviețuire miraculoasă a fost surprinsă pe camerele de supraveghere, în apropiere de o trecere de pietoni din Anglia.
Pe imagini se vede cum o mamă își plimbă fetița de 2 ani într-un cărucior când, chiar în fața lor, o mașină se izbește de un stâlp de iluminat și se răstoarnă. Doar o minune face ca, după câteva secunde, pe cameră să se vadă cum femeia își strânge la piept copila teafără și se îndepărtează de la locul accidentului terifiant. Conform Poliției, la volanul mașinii se afla o șoferiță care a scăpat și ea cu doar câteva zgârieturi. Mama și fetița au fost evaluate medical și sunt în afara oricărui pericol”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Citește și: VIDEO. Avion Boeing 737 luat pe sus de vânt pe aeroport. Tornada a făcut ravagii în Buenos Aires

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI